Hohihi kosciol juz ma przechlapane, jakby nie zrobil to bedzie zle!
Rozumiem, że sprawia Ci to radość?
Uesugi napisał/a:
Trzeba zrobić ściepę narodową i kupić bombę atomową
Dziura budżetowa jest
Feuerleben napisał/a:
A to ze w Polsce dzieje się ta bzdura z krzyzem to trzeba do tych ludzi z agresją, skoro oni niesłuchają państwa polskiego które to właśnie one powinno zdecydować co z krzyżem........
Wielokropek to TRZY kropki.
Agresja nie jest rozwiązaniem, kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.
Pojawią się samozwańczy męczennicy, więcej obrońców, itd... Skończy się na tym, że będzie ich jeszcze więcej, ale tym razem będą bardziej agresywni.
Szej-Hulud, Tylko że jeśli uzyjesz siły to wtedy bedziesz miał spokoj przez jakis czas
I powiedz mi jeszcze raz, że socjalistyczne środki przymusu do szczęścia są Ci obce :D
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Po prostu czasem trzeba zrobić z niektórymi porządek
Może warto zacząć od siebie?
_________________ Nie mogę patrzeć na rzeczy z dystansem, np. poprzez kamerę. Nigdy nie przykładam oka do kamery. Do diabła z obiektywem. Chcę być pośrodku rzeczy. Muszę wiedzieć wszystko o każdym, kochać wszystko wokół mnie.
Jakie stanowisko?
Żadne.. niech będzie tak jak jest, niech każdy umywa ręce i ucieka jak najdalej od tego krzyża. Zagorzali (moim zdaniem przesadnie) katolicy niech się tam modlą, a my- młodzież możemy się tam bawić.
Jest spoko kiedy cały świat co chwila ma powody, żeby się z nas śmiać...
No a kościół dla własnego bezpieczeństwa i tak nic nie zrobi
Tylko ci biedni ludzie najwyraźniej chcą być krzywdzeni(!?). Chcą z siebie zrobić męczenników walczących o krzyż. Straszne...
_________________ "Przyszłość gotuje nam wielkie szanse. Zastawia też pułapki. Chodzi o to, by pułapek unikać, szanse wykorzystać i przed szóstą być z powrotem w domu." Woody Allen
Po tym incydencie z wywalaniem gówna na tablicę upamiętniającą, to bym raczej nie miał skrupułów by rozwiązanie siłowe zastosować, hamowałyby mnie ( jako polityka )koszty polityczne tylko, a nie sumienie.
Imię: Dawid
Wysłany: 2010-09-01, 18:50
Świat tylko patrzy na afery w Polsce. A jak Polsce pomóc bo została zaatakowana to kazdy ma to gdzieś! Polacy powinni mieć w dupie swiat a zwłaszcza Unie Europejską która jesli tylko pomaga to z niechęcią ... Jesli z kimś trzymać dobre relacje to tylko z sąsiadami... A tego głupca Sarkozyego przydałoby się ustawić do pionu, mysli ze ma wiele do powiedzenia jednak jest w błędzie... Co do ludzi pod tym krzyzem jak beda sie awanturowac to z siłą bo z tymi ludzmi nie ma co negocjować
_________________ muß ich denn sterben, um zu leben ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum