Hannah1912 napisał/a:
aha czyli twoim zdaniem jeśli dziewczyna słucha np rocka i ubiera się w tym stylu bo to lubi i ma taki styl to robi z siebie idiotkę...? każdy ubiera się jak chce a nie tak jak inni tego wymagają. jak mi jest wygodnie w glanach i czernych kolorach to będę się tak ubierać czy ktoś to akceptuje czy nie bo to moja sprawa
no właśnie
satanistka. chodzi tu o styl ubierania satanistki. wiedomo że ktoś kto jest satanistą nie ubiera się na różowo
ja pier****..czy was pogięło..przepraszam co to jest za styl satanistka ?
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Satanisci to grupa ludzi która zbiera sie wspólnie w opuszczonych starych kaplicach, najczesciej cmentarnych. Podczas takich obrzedów ludzie ci zarzynaja krwawe ofiary w postaci psów i malych dzieci. Po odprawieniu tej czesci formalnej kaplan odziany w czarny habit przystepuje do orgiastycznych obrzedów z naga kobieta, która dotychczas spelniala funkcje oltarza. Trzymala ona w obu rekach czarne swiece wykonane z tluszczu nie ochrzczonych dzieci. Uczestnicy zgromadzenia z kielicha wypijaja mocz prostytutki. Kaplan przystepuje tymczasem do poswiecenia czarnej hostii wykonanej z rzepy. Wklada ja pomiedzy wargi stromowe kobiety. Nastepnie odczytuje sie inwokacje do Szatana i róznych innych demonów, oczywisci mówiac od tylu chrzescijanskie modlitwy. Satanista wierzy w szatana i ciemnie moce dlatego też jego wygląd jest dość mroczny. Czarne włosy i makijaż jest nieodłączną częścią czarnych całunów i różnego typu ubrań. Satanista chowa się przed słońcm bo jego ciało jest jasne (białe). Pocięte ręce świadczą o wytrwałości i sprzeciwu Boga, o tym że szatan to ich pan i przy nim niczego im nie brakuje.
Na mnie często w podstawówce mówili 'satanistka', to takie obraźliwe chyba miało być, a to dla tego, że chodziłam ubrana na czarno. Jak ubiorę się na czerwono-żółto-zielono, to będę rastafarianką, rzecz jasna ;p
_________________ Gościem dzisiejszego wieczoru jest Jezus
Rzucił heroinę
Upija łyk ze swojej szklanki
I Ramlösa przemienia się w wino
Satanisci to grupa ludzi która zbiera sie wspólnie w opuszczonych starych kaplicach, najczesciej cmentarnych. Podczas takich obrzedów ludzie ci zarzynaja krwawe ofiary w postaci psów i malych dzieci. Po odprawieniu tej czesci formalnej kaplan odziany w czarny habit przystepuje do orgiastycznych obrzedów z naga kobieta, która dotychczas spelniala funkcje oltarza. Trzymala ona w obu rekach czarne swiece wykonane z tluszczu nie ochrzczonych dzieci. Uczestnicy zgromadzenia z kielicha wypijaja mocz prostytutki. Kaplan przystepuje tymczasem do poswiecenia czarnej hostii wykonanej z rzepy. Wklada ja pomiedzy wargi stromowe kobiety. Nastepnie odczytuje sie inwokacje do Szatana i róznych innych demonów, oczywisci mówiac od tylu chrzescijanskie modlitwy. Satanista wierzy w szatana i ciemnie moce dlatego też jego wygląd jest dość mroczny. Czarne włosy i makijaż jest nieodłączną częścią czarnych całunów i różnego typu ubrań. Satanista chowa się przed słońcm bo jego ciało jest jasne (białe). Pocięte ręce świadczą o wytrwałości i sprzeciwu Boga, o tym że szatan to ich pan i przy nim niczego im nie brakuje.
ehhmmm... przegięcie....
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
ok dziewczyno ,ale jaki ku*** ma to związek ze stylem dziewczyny..
To pogląd.
P-O-G-L-Ą-D
chociaż nie chyba lepiej będzie :
pOglĄD.
Hannah1912, jeśli chcesz wyrazić swoje zdanie na temat satanizmu to proszę skorzystać z wyszukiwarki i wypowiedzieć się w temacie do tego przeznaczonym.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
ok dziewczyno ,ale jaki ku*** ma to związek ze stylem dziewczyny..
Cytat:
Satanista wierzy w szatana i ciemnie moce dlatego też jego wygląd jest dość mroczny. Czarne włosy i makijaż jest nieodłączną częścią czarnych całunów i różnego typu ubrań. Satanista chowa się przed słońcm bo jego ciało jest jasne (białe). Pocięte ręce świadczą o wytrwałości i sprzeciwu Boga, o tym że szatan to ich pan i przy nim niczego im nie brakuje.
HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAAAAAAHHAHAHA!!!
die.
skądeś to skopiowała? z nonsensopedii?
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Emo... Mówię o stylu ubierania a nie o stylu bycia :)
Lubię też dziewczyny stylu - nie wiem jak to ująć - O ! - czarne, długie włoski i ogólnie to
taki styl jak mają Chinki :) Ale nie przesadzajmy ze skośnymi oczami :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum