Takie pytanie dziś kieruję do was. Powiedzcie mi jak zapatrujecie się na taniec electro boogie czyli prościej mówiąc taniec robota. Czy według was fajna sprawa czy raczej tani chwyt (taka przenośnia). Ktoś z was uprawia ten styl, może zamierza?
Ja na każdej imprezie tańczę robota, jak wolna muzyka to wolnego robię a gdy szybka no to daję szybkiego, czasem aż cały mokry jestem
Jak dla mnie electro boogie jest jednym strudniejszych stylów tańca i wymaga dużej ilości czasu,aby opanować nawet podstawowe ruchy. Hm..tani chwyt raczej nie.Podoba mi się u osób ,które naprawdę potrafią to tańczyć , jest to naprawdę widowiskowe,a tak..na zwykłej bleee potańcówce , dyskotyce ,imprezie jest to..no dopuszczalne jedynie w wygłupach.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
a tak..na zwykłej bleee potańcówce , dyskotyce ,imprezie jest to..no dopuszczalne jedynie w wygłupach.
Domyslam się do czego pijesz. Otóż jeśli chodzi o mnie to trenuję to od dłuższego czasu, codziennie rano trenuję sobie układ (swój własny styl) przed lustrem, i wychodzi mi to nieziemsko nie ja jeden to stwierdzam.
Domyslam się do czego pijesz. Otóż jeśli chodzi o mnie to trenuję to od dłuższego czasu, codziennie rano trenuję sobie układ (swój własny styl) przed lustrem, i wychodzi mi to nieziemsko nie ja jeden to stwierdzam.
Ale ja wcalę tego nie neguję.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Podoba mi się ten styl, ale trzeba przyznać, że jest trudny i bez wielu godzin spędzonych przed lustrem trenując, nic się nie osiągnie.
Ubiór do tego jest troszeczkę zbyt mocny, wiadomo wszystko srebrne łącznie z twarzą, ale w tańcu rzeczywiście ciekawie to wygląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum