Siemka . :D
Ja z moją naj kumpelką uwielbiamy styl skate ( super buty, luźne bluzki itp . ) . No, niedawno ona sobie kupiła fajne buty właśnie z tego stylu . Jej mama pozwoliła, a nawet była za ich kupnem . Mój problem jest taki : podoba mi się ten styl, ale nic z niego nie mogę sobie kupić , bo mojej mamie się nie podoba :// np .
Nie wiem jak dla was, ale według mnie te buty są super , tylko, kolor żeby był inny :D
Gdy pokazałam je mamie , to powiedziała : - Nawet Kubie bym ich nie założyła . ( Kuba - mój 3 letni braciszek ) . No właśnie . Proszę ! Powiedzcie mi jak przekonać mamę do takiego stylu . Ja rozumiem , jakby sama miała sobie takie kupić , to wtedy może nie chcieć , bo wiadomo , ona ma inny styl . I w ogóle jej czasy, jej dzieciństwo było inne niż moje , ale przecież widzi młodzież codziennie i chyba widzi też jak się ubierają . no więc czemu nie chce , abym ja też była ,, na czasie ,, jak inni ? .. Pomóżcie ! jak ją przekonać , plis . !
Z góry dzia wielkie ! ; ***
Ostatnio zmieniony przez Dziewczyna12 2010-03-15, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-15, 18:09
że niby czego? opisz ten swój styl skejt dziewczynko bo z tych butów to poza "wsią" i głupotą wynikająca z twojej wypowiedzi nie wyniosłem nic innego... mówię ci weź żyletke to zadziała
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Proszę przestań mnie denerwować . nie będę się tu z tobą kłócić Gary. czekam na normalne porady . od tego jest forum . więc twoje głupie komentarze po prostu OLEWAM .
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-15, 18:15
Dziewczyna12, nie posikaj się, bo już ci napewno mama nie kupi sUpCiObOoTaSkUuF i schowa cie do pokebolla
[ Dodano: 2010-03-15, 18:17 ] Alexis, to były pierwsze lepsze z brzegu wiadomo że lepsze z jasna kaczukową podeszwą no chyba że to jakiś niewiem barwiony kauczuk ale wątpie nie za tą cenę
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Dziewczyna12, tyle, ze Gary, ma racje,. te buty nie maja wiele wspolnego z butaki skate, one mi sie bardziej kojarza z hmmmm dziwnymi dziewczynkami?
Chcesz normalnej rady prosze bardzo. Najpierw dowiedz sie co znaczy styl skate potem dopiero namawiaj mame.
moim zdaniem to mama mozesz prtzekonac do tego stylu tlko kupujac rzeczy mniej rzucajace sie w oczy bo tak to nici z tego twojego stylu a szczerze to te buty nie bardzo wygladaja na skejciarskie ;/ bez obrazy
Powiem tak, od niej zależy co chce nosić. Może to być worek po ziemniakach, i torba z auchana. Jej styl, jej wola. Poprosiła jak przekonać matkę i to jest jest problemem.
Powiedz Mamie że to normalne teraz tak chodzić, i że Tobie się podoba. Porozmawiaj z nią bez złości i zbędnych awantur i podnoszenia głosu. Spokojnie przy herbatce, a może zmieni zdanie :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum