Jeśli faktycznie były jakieś większe problemy w waszym związku to rozumiem, że powinnaś to zakończyć ale jeśli chodzi tylko o tą jedną sytuację to nie jestem przekonana. Po pierwsze ludzie czasem mają po prostu zły dzień, mi też darzyło sie powiedzieć mojemu chłopakowi wiele nieprzyjemnych rzeczy ale przeczekaliśmy to, rozmawialiśmy, przeprosiłam. Czasem nie warto rezygnować z miłości tylko przez kilka słów, może nawet nie do końca świadomych. Choć do końca nie wiem jak faktycznie ten wasz związek wyglądał.
Tak czy inaczej życzę ci żebyś szybko doszła do siebie i w odpowiednim czasie znalazła kogoś kto cię będzie kochał i szanował. pozdrawiam :)
Imię: Magda
Wysłany: 2009-12-07, 18:13
yy według mnie to faktycznie nie ma szacunku ,ale skoro go kochasz to może go naucz tego szacunku?? np . następnym razem po prostu mu wytłumacz ze nie życzysz sobie takiego słownictwa wobec Ciebie i że takie zachowanie jest karygodne itp. może to pomoże a jak nie to zrób panu bye bye
_________________ Gdy upadnę to się podniosę, otrzepie i pójdę dalej..:)
Imię: roksanka
Wysłany: 2009-12-07, 21:59
chciałabym go nauczyć, ale po pierwsze już z nim nie jestem mimo że wciąż bym bardzo chciała być, a po drugie to on miał w d*** moje zdanie zazwyczaj ;((
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum