_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
_________________ nie mogła lepiej wybrać. nikt inny nie dałby jej tyle szczęścia, miłości,
tyle pewności we wszystkie jutra świata.
Ich jutra. Jej i Jego. Wspólne.
Irma, dziękuję :) Wtedy siostra nie potrafiła zrobić mi zdjęcia i takie cos wyszło(zaczęłam się na nią denerwować:D)
Zastanawia mnie to, dlaczego większości osób podobają się moje oczy, co w nich takiego ciekawego bądź zaskakującego, mi osobiście też się podobają ale nie widzę w nich niczego niezwykłego.
_________________ Nowy styl forum!Zapraszam do oceny, adres w profilu! Szukamy moderatora na forum!
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
ładne ( a oczy to masz śliczne ) na pierwszym to chyba na kogoś krzyczałaś ( takie jest moje wrażenie ) a jakie masz błyszczące włosy ( jejku ja tez che takie błyszczące a mam matowe ;( )
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum