Imię: Michał
Wysłany: 2009-06-10, 19:03 Szkoła
Mam taki problem obecnie chodzę do 2 klasy Liceum ogólnokształcącego we Wrocławiu i będę miał na 100% 1 albo 2 niedostateczne na koniec roku wiem że można pisać egzamin poprawkowy w sierpniu ale nie chce go pisać w tej szkole, chciałbym się przenieść do szkoły zaocznej i tam zaliczyć "komisa" Wie ktoś może czy jest to możliwe a może ktoś z Was był w takiej sytuacji i wie do jakiej szkoły zaocznej we Wrocławiu da się "przenieść". A jeżeli nie to czy "koperta" załatwiła by tą sprawę jeśli tak to komu i ile ?? I nie chodzi mi oto żeby tych przedmiotów wcale nie poprawiać ja chce je zaliczyć tyle że nie w tej szkole.
A jeżeli nie to czy "koperta" załatwiła by tą sprawę jeśli tak to komu i ile ?? .
yyy...
niestety... ja nie mam pojęcia... :(
ale pewnie ktoś się znajdzie kto Ci doradzi.
a jeśli już naprawdę chcesz zdawać w innej szkole to poproś o pomoc dyrektora i spytaj czy jest taka szansa...xD
takie jest moje zdanie..:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum