Imię: Aru
Wysłany: 2010-06-06, 23:00
Ostatnia dla towarzystwa - pierwsza przez wadę wzroku i chęć słuchania nauczyciela, a nie hołoty klasowej i jej jęków. Jakby na raz 100 świń miało orgazm. Taki harmider. Z przodu to już oaza spokoju... eden klasowy wręcz (kwiatków na oknach więcej).
_________________ 'Nie uznajesz żadnych wartości,
cale twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.
We francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać'
- Woody Allen
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Teraz to bywa różnie. Raz tu raz tam, mam nieraz taki dzień, że mam na wykładowcę na ćwiczeniach wyjuhcone to siadam z przodu i gram sobie na telefonie, a on widzi i się wnerwia, a ja się smieję z tego.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
To zakładanie nogi na drugie krzesło to dla mnie jest trochę kur***.ace, ponieważ jeżeli wisi godło to powinien jakiś szacunek być. Jeżeli nie ma, to proszę bardzo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum