hmm w gimn sadzali mnie zazwyczaj w pierwszej z powodu niskiego wzrostu , ale w szkole sredniej siadam gdzie chce i zazwyczaj jest to ostatnia ławka ..
Przedostatnia ławka w rzędzie przed biurkiem, przy oknie. Tylko na biologii i historii siedzę w przedostatniej ławce w środkowym rzędzie :P
Wolę siedzieć raczej z tyłu, bo nie widać wtedy, że rysuję po książkach i ze ściąganiem jest łatwiej.
Siedzę z tyłu :)
Nie lubię być zbyt blisko nauczyciela.
_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Imię: m.
Wysłany: 2010-07-20, 00:46
albo ostatnia albo przedostatnia ławka od drzwi i koniecznie przy ścianie, żebym się mogła oprzeć tylko na fizyce siedzę w pierwszej, a tylko przez to, że moja szybka klasa zdążyła zająć wszystkie ławki oprócz tej pierwszej, ale nie jest źle, bo fizyczka mnie lubi :D
_________________ Zobacz na podwórko tu kłopoty się czają,
Miłość i nienawiść ze sobą sypiają.
Ludzie w grę życia ciągle grają,
Tutaj kłopoty nas nie omijają.
W gimnazjum różnie bywało choć zawsze gdzieś z tyłu, w liceum tylko dwie ostatnie ławki wchodziły w grę, a na studiach to już różnie, czasem żeby przeczytać niektóre rzeczy trzeba usiąść w pierwszej. Staram się siadać trochę bliżej niż w ostatniej ławce.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum