Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-28, 20:22
w liceum siadałam najczęściej w przedostatniej ławce w rzędzie przy którym stoi biurko. To było najbezpieczniejsze miejsce sorka nie czepiała się że na ostatniej i nie przesadzała i Nigdy nie było mnie widać więc mogłam spokojnie zająć się czymś innym. wyjątek lekcja historii.
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Najbardziej lubię ostatnią ławkę... Wiadomo, że jest się wtedy jak najdalej od nauczycieli :)
Chociaż jest to zależne od przedmiotu, ponieważ na niektórych lekcjach lepiej ściagało mi się w pierwszej łąwce
Różnie to bywa.czasami się siedzi na końcu,czasami na początku.Najlepiej mi się siedzi od gdzieś koło okna i najlepiej żeby biurko nauczyciela też było w tym rzędzie.
Imię: Małgorzata
Wysłany: 2010-08-24, 18:34
Zalezy od przedmiotu. Historia i polski to ostatnia/przedostatnia. Piewrwsze ławki sa zajęte przez ulubienice nauczycielki to ja się tam nie pcham, bo wiem, że za mną specjalnie nie przepada. Na reszcie przedmiotów gdzieś w środku mniej więcej, ale zawsze pod ścianą albo oknem.
Ja przeważnie siadałam w ostatnich ławkach (w środkowym rzędzie), ale to wszystko zależało od przedmiotu. Na matematyce musiałam uważać więc siedziałam w 2-giej, ang. lubiłam, więc sama pchałam się do przodu. Były lekcje, gdzie musialam siadać tam, gdzie było mi to wyznaczone i już.
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Aktualnie siedzę wszędzie :D Raczej ładuję się do tyłu, chociaż nie wiem czy np. na fizyce nie przejdę gdzieś bliżej, bo kobieta cicho mówi a z fizyki planuję pisać maturę.
Bardziej wolę tył niż przód ale zależy także od tego jaka lekcja jest:D na niektórych siedzę z przodu :D Czemu tył??-->Można się pośmiać,napić i korzystać z telefonu ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum