ja uczęszczam do takiej szkoły od 3 lat. i jestem mega zadowolona, bo po pierwsze świetni lektorzy, którzy stwarzają niesamowicie luźną i miłą atmosferę. a do tego dodam, że można poznać naprawdę fajnych ludzi w grupie i się odstresować od normalnej szkoły. maleńkim minusem jest to, że w domu musisz uczyć się wiecej, niż na normalnych korkach.
Dodatkowy kurs nie jest złym pomysłem biorąc pod uwagę, że zajęcia w szkołach czy nawet na niektórych uczelniach z języków obcych nie stoją na wysokim poziomie. Większości osób to wystarcza, bo jest łatwiej o dobrą ocenę, ale jak ktoś chce się nauczyć języka, to już będzie musiał dużo pracować w domu albo iść na kurs właśnie. Dużo dobrego słyszałem o szkole axon. Mają siedziby w Krakowie, Wieliczce i chyba w Toruniu. Zawsze jak się chce nauczyć języka to trzeba dać coś od siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum