Imię: Paulina
Wysłany: 2009-03-19, 19:05
bloomy napisał/a:
pamietam, że na półrocze miałam 5.0 a na koniec 5.2 ^^ ;dd.
ale kujonka nie jetem. praktycznie to uczę się mało. ^^ zapamietuje z lekcji. xD
Ja też dużo zapamiętuje z lekcji. Uczę się tylko na sprawdziany z historii i czasem z przyrody. Średnią na pórocze miałam 5.1, na koniec roku spodziewam się 5.2 albo 5.3
A tak w ogóle to na 2 stronie tego tematu rozwinęła się niepotrzebna dyskusja. Ja pytałam tylko o średnią szóstoklasistów, a nie o pokolenia. To taka uwaga.
Nie wierzę... Wszyscy prymusi... Ja miałam 4,5 i wcale nie myślę o sobie jak o nieuku.
Ja mam na koniec szóstej klasy średnią 4,92 a na teście miałam 37 punktów i był to drugi wynik w szkole przy czym najlepszy to 38 punktów dziewczyny z średnią prawie 6,0 i można powiedzieć, że jestem z siebie dumna ;p
Moja średnia to 5,22 (ok) a miałam 36 punktów na teście . Zabrakło mi czasu na poprawienie błędów ortograficznych w opowiadaniu . Poza tym popełniłam jeden błąd . Ze skalą Cm przeczytałam jako m lub odwrotnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum