nawet tak nie gadaj! ja miałem 4,3 ale dla mnie oceny nie zawsze są ważne - od 6 klasy do teraz w wszelakich ogólnych egzaminach pokonywałem wszystkich ze średnią typu 5,5 itd... (na sam test szóstoklasisty miałem 40 pkt) więc nie gadaj tak ;]. chyba, że masz wyniki kiepskie ;p .
Potterka... nie żebym się czepiała czy coś...n(ja geniuszem nie jestem wręcz przeciwnie)
ale jak Ty w 6 klasie masz taką średnią (porażka) i tyle punktów to co z Tobą będzie w gimnazjum a o LO nie chce już myślec...
Potterka... nie żebym się czepiała czy coś...n(ja geniuszem nie jestem wręcz przeciwnie)
ale jak Ty w 6 klasie masz taką średnią (porażka) i tyle punktów to co z Tobą będzie w gimnazjum a o LO nie chce już myślec...
o lool, więc jak sama nie jesteś geniuszem, to dlaczego innych krytykujesz? u mnie najniższy wnik z testu w klasie(a jednocześnie w szkole) to 12 pkt. I jakoś nikt nie płacze. Taki wynik jest jednoznaczny z tyn, ze ktoś po prostu ma w nosie naukę, więc i gimnazjum mu wisi. Po prostu takie osoby idą najczęściej do rejonowej szkoły i tyle.
nie jestem... ale sory w podstawówce nie trzeba się uczyc żeby z łatwością dostac 5 albo 6... jak oleje podstawówke to w gimnazjum ma przesrane o LO nie mówie...
_________________ Chcę, byś wysłuchał tych słów,
O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro,
Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie.
Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście?
złośnica. napisał/a:
w podstawówce banalnie było. szkoda że w gim już nie.
Haha, poczekaj, jak dalej pójdziesz xD
Taaa. Z perspektywy czasu wydaje Ci się, że było banalnie. Pójdziesz do LO i gimnazjum będzie Ci się wydawało banalne, a na studiach LO. Chociaż to zależy od studiów.;)
_________________ Les temps sont durs pour les reveurs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum