Ja to miałam 4.9 albo 5.0 nie pamiętam już
Ale teraz to mi to takiej średniej daleeeko :P
A z testu to tak : na próbnym 31 , potem 39 , a na tym prawdziwym 34 chyba XD
_________________ ' I znów zmierzch . Kolejny dzień dobiegł końca .
Nie no ludzie to ja przy Was to nieuk jestem... Na półrocze miałem 3.9 ... no cóż w ogóle książek nie ruszałem ale na szczęście w 2 półroczu się wziąłem i 4.3 ;p a z testu to byłem lepszy od osób z 5.0.. 31 pkt...
4,5 a do książek kompletnie nie zaglądałem na teście miałem 30 pkt
_________________ Bóstwo wykonane z drewna, metalu, kompozytu, płótna. To wszystko zaklęte jest w niezwykły kształt, cudowny w dotyku, czasem drapieżny, tajemniczy.
W 6 klasie to ja byłem piękny i młody i średnią miałem cos ponad 5,2 a teraz to stary i glupi
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Średnią na koniec szóstej klasy .. ee? to było chyba 5.6 lub 5.7
teraz , hihi, moze sie zalapie na 5.0 ;p
jestem w gim
a z testu mialam 28 punktow na 41 czy 40 ... kiepscizna
_________________ Litania do Najśw. Głowy Jezusa Wielkie obietnice związane z powyższym nabożeństwem!
Na koniec 6 klasy pamiętam, że miałam 5.84, a na półrocze chyba 5.5
Z egzaminu próbnego na koniec podstawóówki 40/40 , a z tego właściwego coś 37...tak mi się wydaje
Nie pamiętam dokładnie, teraz jestem w 2 gim
_________________ Nie idź przede mną. Możliwe, że Cię nie dogonię. Nie idź za mną. Możliwe, że Cię nie zobaczę. Idź obok mnie i po prostu bądź moim Przyjacielem...
Ja jeśli dobrze pamiętam to w 6 klasie na półrocze miałem 5.2 a na koniec roku szkolnego 5.4 a na teście na koniec podstawówki miałem 39/40 pkt ,ale niezbyt pamiętam ponieważ to było dawno ...
ja miałem 29pkt na koniec i średnią coś poniżej 4.0
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum