SZÓSTOKLASIŚCI jaką mieliście średnią na półrocze?? Jestem bardzo ciekawa jak uczą się "prawie" gimnazjaliści...ja miałam 5.0....podkreślam że chodzi mi TYLKO o SZÓSTOKLASISTÓW.....reszty o zdanie nie pytam!
Nie wierzę... Wszyscy prymusi... Ja miałam 4,5 i wcale nie myślę o sobie jak o nieuku.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
w 6-tej klasie miałam 5.0
u mnie w szkole większość nauczycieli dawała trochę zawyżone te oceny, bo większość mojej klas szła do gimnazjum sportowego [w tym samym budynku jest;p] gdzie ważne są nie tylko osiągnięcia sportowe, ale też średnia... więc gdyby nie to miałabym znacznie gorzej. xdd
_________________ ey. bo świata nie pokolorował disney.
ja chyba miałem okolice 4.0 a teraz to startuję na 4,75 a żeby pasek był z powodu zmiany szkoły. tak w (to za 2 dni mam bal, yeah, super :D)
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum