No właśnie jaka jest szybkość waszego łacza???
I skąd macie swój internet???
Szczególnie interesują mnie osoby posiadający internet z Orange.
Możecie podawac wyniki kb/s
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Ha, gówniana (za przeproszeniem) Vectra 256 kbit/s - tak pisało w umowie, ale dopiero jakiś czas temu strzeliłam orienta, że tak naprawdę jest lekko ponad 150 i dopiero po nieuprzejmym telefonie raczyli zwiększyć. Oczywiści za tą cenę co opłacamy (42 zł) jest oferowana przez Vectre prędkość 1MB/s , ale że nie mieszkamy w Radomiu tylko pod nim, to nie oferują u nas takiego łącza
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-02, 15:14
3,6 mb/s
a ten upload to nie wiem
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum