mam pytanie bo wszystko pieknie łądnie tabaczkę niuham juz dość długo, jak wiadomo papierosy zpowaniają rośniecie, jestem w etapie dojrzewania czy tabaka-sproszkowany tytoń działą tak samo jak papierosy ? tabaka podobnie szkodzi ?
erwin - chodziło mi o jakieś inne, bo kiedyś gdzieś w TV widziałem jak ktoś przyniósł tabakę w woreczku czy czymś takim i mówił, że u nich taką tabakę się wciąga. To chyba było w rozmowach w toku
_________________ "Nie zabronię Ci marzyć, bo ja tu tylko sprzątam..."
Z wszystkich tabak do snuffienia podchodzi mi Gawith ma dobry smak morelowy, nie jest mokry dzieki czemu nie leje sie z nosa i wgl GAWITH najmocniejsza jaka snuffiłem to Medik :D (Medicated No99) Wilson ;c W całej Polsce najbardziej znany jest oczywiscie Gawith,Redbull oraz Alpina sądze ze na pomorzu i wgl Kaszuby tam powinny być rozmaite te tabaki
o tak tak SnuFFy Weiss!! zawsze posypywało sie na rączke sporo ALPINY i pozniej tak trochu Łejsa i wyglądało to jak ŚNIEG W ALPACH :D a smakowało nadzwyczaj owocowo-orzeźwiająco
Tabaka^^ Koch. xD
Wciągałam i to dużo. Co dało? Lepszy humor i śmiech przez cały pobyt w sql ;P.
Teraz miałam chwilową przerwę i kiedy niedawno wciągnęłam..masakra.
Miałam po prostu 'zgon'. Było mi źle...
Ale jednak ciągle chcę jeszcze, chociaż troszkę. Muszę się opanować, nawet mi to idzie xddd.
A Tabaka kupiona w Czechach albo na rynku ^
Miętooowa <333
hmm co do tabaki to sadziłem naprawdę bardzo duuuzo ostatnio gawith najlepszy dla mnie red bull za mocny alpina bez fazowa lubię takie połączenia jak red bull i gawith właśnie w zasdzie jak dobrzesz szlo to 10 gramow to było środa i czwartek i nie było szczególnie ze w czwartek mam 4 lekcje z Panem Rozenbajgerem czyli Dj pampers aka Biały miś pewnie niektórzy kojarzą tego człowieka to on pisał książki do fizyki dla gimnazjum aa rozpisałem sie troszku no ale na jego lekcjach taka nuda ze można sadzić co 3 minuty :D albo pobijało się rekordy i kreski 2 metrowe :D aktualnie nie wciągam nie kupuje nie wiem tak jakoś powiedziałem kiedyś sobie ze za dużo kasy na to tracę musi mi na browary starczyć
zależy jak masz katar musisz dobrze wysiąkać nosek i zasadzić jakiejś suchej bo taka alpina to sama wilgoć i raczej masz na chwilek spokoj tylko najpierw trzeba od korzenić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum