oooo tabaka...moja kochanka za czasów gimnazjum. Ubostwiałam, ale tak jak kolega wyzej powiedział, sobie troche nos podrazniłam i zaczełam ograniczac. Najgorsze bylo to ze wygladałam jak wiecznie zakatarzona. Pamietam (teraz to takie głupie) jak se na lekcji rozsypywalismy działki i wciagalismy rurką na oczach nauczyciela, pare razy za to na dywaniku u dyry bylismy hahah ale wyc sie chciało. Teraz osobiscie nie kupuje tabaki, nie jest ona stałym elementem mojego zycia, ae jak ktos poczestuje to nie odmawiam xD
Jak dla mnie świat może się bez tego obejść. Próbowałam kilka razy i nic specjalnego. Uzależnić od tego się nie da, na katar jest nawet dobra, ale na dłuższą metę śluzówkę się podrażnia i nic dobrego z tego nie ma.
Imię: oo cześć :)
Wysłany: 2010-07-04, 11:16
Wciągam. Mam parę ale najlepszy redbull ;D
_________________ 'Bezgranicznie oddany dla ludzi i dla miejsc
Na samą myśl o tym, kur*a przechodzi mnie dreszcz(..)
Czasem przeklinam to miejsce, które ból z sobą niesie
Ale to kawałek mnie, tutaj bije moje serce..'
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-07-12, 11:27
Gecio. napisał/a:
najlepszy redbull ;D
Gawith najlepszy
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Jak dla mnie świat może się bez tego obejść. Próbowałam kilka razy i nic specjalnego. Uzależnić od tego się nie da, na katar jest nawet dobra, ale na dłuższą metę śluzówkę się podrażnia i nic dobrego z tego nie ma.
Mam podobne zdanie. Na katar dobra, ale wciągana przez długi czas robi trochę rozpierduchę w zatokach :D. Generalnie trochę głupia używka, ale słodko pachnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum