hej. Moja ciotka po ciąży wybrała się do lekarza który aby pomóc w diecie przepisał jej tabletki na nie odczuwanie głodu. Schudła już jakieś 8kg i tu moje pytanie do Was.
Czy są może takie tabletki bez recepty i mogą sprzedać je nie letnim?
lub czy są jakieś inne sposoby na nie odczuwanie głodu?
Czy są może takie tabletki bez recepty i mogą sprzedać je nie letnim?
Hm raczej takich typowo tabletek odchudzających, działających "mocniej" nie dostaniesz bez recepty, i do tego muszą być one kontrolowane przez lekarza - dawkowanie, jaki czas, ile mg.
Oczywiście, że są tabletki na odchudzanie dosteępne bez recepty. Fat Burnery w sklepach z odżywkami dla sportowców działają podobnie ale są też inne po których wogóle się jeść nie chce, trzeba się tylko przejść do takiego sklepu zapytać albo poczytać/poszukać w internecie.
Ludzieee... Jak ja nie rozumiem ludzi, którzy się wspomagają lekami... Sam schudłem 12kg... Ale bez żadnych specjałów... Najlepsza dieta, "żryj mniej" :P Mało a częściej, bez słodyczy... Ale widzę, że robie OT Soryyy...
Pytanie jest o tabletki dostępne bez recepty, po których nie odczuwa się głodu. Gdybyśmy rozmawiali o odchudzaniu to inna sprawa ja dałem konkretną odpowiedź na pytanie. Ja wiem, że odchudzanie polega na odpowiednio dobranej diecie, ćwiczeniach areobowych bądź siłowych itp w zależności od efektu jaki chcemy uzyskac dodatkowo, sam dbam o swoją "linię" :)
po amfetaminie nie odczuwa się głodu :P
a tak na poważnie to nie mam pojęcia... słyszałam tylko o tabletkach wspomagających dietę...
zgadzam się z Mizantrop, tabletki to nie rozwiązanie, organizm potrzebuje energii do prawidłowego funkcjonowania. powinno się jeść mniej a częściej - tu ukłon w stronę Mikhael.
_________________ "You may say im a dreamer... But im not the only one..."
Tak ja radzę od razu sięgnąć po Tussi.
Wiesz nawet oryginalność ma swoje granice, a nie sądzę,abyś wychudzoną sylwetką pozytywnie wyróżniała się z tłumu.
Zdrowe odżywianie,częste ,lecz małe posiłki i głodu nie będziesz odczuwała.
Skuteczne tabletki może przepisać Ci tylko lekarz do tego zobowiązany, używanie innych środków na własną ręke stanowi poważne zagrożenie dla Twojego zdrowia.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum