No więc chyba wiecie o co chodzi z tarczą Polsce.
Co o tym sądzicie? Bo osobiście uważam to za niepotrzebne gó**o. Sami sobie wojnę na łeb ściągamy. Nie uważacie?
No ja jestem tego samego zdania co Missy. Nie wiem czy ci nasi politycy dupą myślą. Przecież rosjanie już mieli rozmieszczone rakiety w obwodzie kalinigradzkim, i kto wie czy nie były uzbrojone w głowice jądrowe. Powiadam wam, że to będzie początek 3 wojny światowej.
Imię: czy to ważne?
Wysłany: 2009-02-02, 12:40
Missy napisał/a:
No więc chyba wiecie o co chodzi z tarczą Polsce.
Co o tym sądzicie? Bo osobiście uważam to za niepotrzebne gó**o. Sami sobie wojnę na łeb ściągamy. Nie uważacie?
NIe ma to jak dokładne retoryczne rozpatrzenie tematu
Straho napisał/a:
Przecież rosjanie już mieli rozmieszczone rakiety w obwodzie kalingradzkim, i kto wie czy nie były uzbrojone w głowice jądrowe.
jakie rakiety w jakim obwodzie nic konkretnego mi nie wiadomo żeby jakieś zagrażające Polsce rakiety sie tam znajdowały chyba że masz jakies kontakty z wywiadem i wojskiem rosyjskim no to rzeczywiście możesz wiedzieć więcej ode mnie
_________________ Grzeczność to jedynie brak odruchów złego wychowania
terrorysta, tak jestem w tajnym wywiadzie MSZ. Na poważnie to było o tym głosno człowieku. Wystarczy tylko oglądać uważnie wiadomości, gratuluję niewiedzy.
Amerykanie chcą u nas i w czechach umieścić tarczę antyrakietową, która ma zestrzeliwać rakiety balistyczne i nie tylko. Bedzie ona zakłucać radar rosyjskiej tarczy, i na dodatek rakiety miały by być detonowane nad terenem rosji. Dlatego ruscy się wściekają. I mają racje.
Wysłany: 2009-02-02, 12:50
Straho napisał/a:
terrorysta, tak jestem w tajnym wywiadzie MSZ. Na poważnie to było o tym głosno człowieku. Wystarczy tylko oglądać uważnie wiadomości, gratuluję niewiedzy.
mowiśz o tych ostatnich bzdurach co mówili w tv, że niby chcą sie rosjanie wycofać z czegoś co nie było, no to ja radziłbym tobie dokładniej oglądać wiadomości i słuchać ze szczegółami co mówią o tym nie tylko same wiadomości, ale również słów komentatorów
Bogini napisał/a:
Polityka to jest taki temat którego unikam i zresztą olewam jak by nie było, a o co właściwie chodzi z tą tarczą? Bo pierwsze słyszę.
sory ale za takie coś to od razu osty powinny iść bo po co komu posty w stylu "nie wiem dlatego się nie wypowiadam," chyba tylko po to żeby sobie tych postów nabić
terrorysta, mieliśmy pisać o tarczy a ty kasztanisz temat, rżniesz wodza mediów. A mieliśmy pisać o tarczy antyrakietowej. Pewnie słuchałeś tego co w TV TRWAM nadają.
Polityka to jest taki temat którego unikam i zresztą olewam jak by nie było, a o co właściwie chodzi z tą tarczą? Bo pierwsze słyszę.
[/quote]sory ale za takie coś to od razu osty powinny iść bo po co komu posty w stylu "nie wiem dlatego się nie wypowiadam," chyba tylko po to żeby sobie tych postów nabić[/quote]
ja tylko się chciałam zapytać o co chodzi z tą tarczą i nie po to aby sobie postów nabić, bo to mi nie jest potrzebne ale po to aby wzbogacić swoją wiedzę, bo jeżeli ktoś jest łaskawy to odpowie.
Straho za dużo to ty sobie nie pozwalaj, wiem że moja wiedza nie jest za duża ale cóż to nie powód do śmiania
Co do tej tarczy to w takim razie wydaje mi się to zbędne.
Ostatnio zmieniony przez Bogini 2009-02-02, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-02-02, 13:00
Straho napisał/a:
terrorysta, mieliśmy pisać o tarczy a ty kasztanisz temat, rżniesz wodza mediów. A mieliśmy pisać o tarczy antyrakietowej. Pewnie słuchałeś tego co w TV TRWAM nadają.
akurat to co pisze ma dużo wspólnego z tarczą ale skoro twoje poglądy w sprawie tarczy ograniczają się do tego, czy ma być czy ma jej nie być, a nie patrzysz na bardziej dalko sięzne konsekwencje i nie mówię tu nawet o sprawa polsko-rosyjskich widać brak ci analitycznego myślenia
Straho napisał/a:
Pewnie słuchałeś tego co w TV TRWAM nadają.
zauważyłem że jeśłi ktoś jest innego zdania niż ty to od razu piszesz że tv trwam ogląda, ciekawe kontrargumenty i naprawdę rzeczowe
Straho za dużo to ty sobie nie pozwalaj, wiem że moja wiedza nie jest za duża ale cóż to nie powód do śmiania
To miało mnie wystraszyć? Chodzi mi o to, że temat tarczy anty rakietowej w polsce był tematem nr. 1 w mediach prasie itp. Zakładam, że jesteś polakiem, a jako obywatel polski powinnaś się interesować takimi sprawami.
Terrorysta, bo pewnie słuchałeś tego co mówili tydzień temu, że nic nie było. Trza było słuchać kilka tygodni temu.
Wysłany: 2009-02-02, 13:04
Bogini napisał/a:
ja tylko się chciałam zapytać o co chodzi z tą tarczą i nie po to aby sobie postów nabić, bo to mi nie jest potrzebne ale po to aby wzbogacić swoją wiedzę, bo jeżeli ktoś jest łaskawy to odpowie.
google nie gryzą naprawdę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum