Wysłany: 2009-05-13, 15:23 tatuaż na lewym nadgarstku :)
co myślicie o wytatuowaniu imienia partnera/partnerki na nadgarstku, ma ktoś może taki tatuaż? najlepiej w kolorze "blizny " ewent czarny
mamy z chlopakiem taki pomysl by na znak naszej milosci wytatuowac imiona albo inicjały .
_________________ "Szczęście, to mieć przy sobie kogoś komu możesz zaufać" Kocham na zawsze :*:*:*
nie radze.
Inny wzór, owszem.
Moja kumpela ma Trashy Life i 3 gwiazdki niżej.
Całkiem fajnie wygląda.
Nic nie trwa wiecznie, potem możesz żałować tatuażu
chociaż w razie co, można go potem troche podrasować i zmienić imie na jakiś wzór.
Także no ja nie polecam ;p ale jeżeli Ci sie to podoba, to zcemu nie.
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
O..ja mam za to w planach tatuaz na prawym nadgarstku ^^
ale imienia partnera/ki
no cóż jak chyba większość nie polecam.
Niestety możesz później bardzo tego żałować.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
mamy z chlopakiem taki pomysl by na znak naszej milosci wytatuowac imiona albo inicjały .
Ja myślę, że to nie ma sensu, aczkolwiek to Twój i tylko Twój wybór. Znam chlopaka, który wytatuował sobie imie dziewczyny, poczym rozstali się..
Chociaż...Lepsze to niż obcinanie sobie palcy na znak milości...I takie przypadki były.
_________________ Kochaj wszystkich. Ufaj niewielu. Bądź gotów do walki, ale jej nie wszczynaj. Pielęgnuj przyjaźnie.
Pomysł mi się niepodoba. Uczucie może sie wypalić(tak w przenośni ) a tatuaż zostanie i potem dość kosztowne zapewne jest Jego usunięcie. Chociaż to już Wasza decyzja. Ja przynajmniej takiego czegoś bym nie zrobiła.
Uważam że lepiej nie, tak jak już wyżej napisali nic nie trwa wiecznie. Teraz może się baardzo kochacie ale nie masz pewności czy to sie nie zmieni.
Zrób sobie ale jakiś fajny wzór, ja tez sobie zrobie
_________________ "I nie ważne są podziały, między podziałami wszyscy tak naprawdę jestesmy tacy sami" :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum