Osobiście, gdybym chciał robić to z pewnością nie byłby to jakiś wielki wzór. Marzy mi się, chociaż pewnie nigdy tego nie zrealizuję jakiś jeden, no może dwa chińskie symbole na wewnętrznej części przedramienia - coś, co mają między innymi bracia Brożkowie z Wisły Kraków, lub jakiś niewielki motyw lub pierwsza litera mojej przyszłej żony na kostce
Mam małe serduszko na kostce i nie jestem z niego zadowolona, głupota z dawnych lat. Chciałabym kiedyś mieć tatuaż jakiś większy, na przykład na plecach jakiegoś ładnego smoka (uwielbiam smoki) , albo krótką sentencje na szyi. Więcej mi nie potrzeba, nie chcę być wytatuowana od stóp do głowy, bo to źle wygląda.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
MrDj Racja, ale nie chcę mieć, bo mi się na nodze tatuaże nie podobają, więc przerobienie go odpada. Nie chcę się rzucać w oczy, i dlatego serduszko zostaje.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Mam i ja i mój mąż . Ja zrobiłam swój w wieku 17 lat - poszłam wtedy z tatą do salonu bo trzeba było mieć 18 latek w tajemnicy przed mamą Zrobiłam sobie na ramieniu taka małą czarną cobrę. A mąż ma takiego tygrysa przyczajonego do skoku wplecionego w czarno-czerwony tribal dużego też na przedramieniu.
moze jest ktos z was z rzeszowa\okolic i zna jakies studio gdzie porzadnie zrobi mi ktos tatuaz? chcialbym na szyi i przedramieniu mam nawet wzory gotowe xd
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
No tak, dlatego wdłg Mnie tatuaż powinien byc sensowny, miec dla posiadacza szczególne znaczenie. Ja do tatuaży tez nie mam przekonania zbyt dużego. Ale to Freedom o którym pisałam jest dla Mnie jedynym tatuażem jakim chce "ozdobic" swoje ciało :) I na pewno wielki nie będzie ani bardzo widoczny :)
Mnie przerażają ludzie wytatuowani od stóp do głów :D
_________________ "Żyję w kraju, w którym wszyscy chcą mnie zrobić w c***a."
I jeszcze jedna sprawa, prócz znudzenia - ciało się strasznie zmienia przez te wszystkie lata i na koniec z pięknego, zdobnego motyla może powstać szkaradna ćma ;D
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum