Imię: anna maria
Wysłany: 2010-04-05, 22:09
nieśmiała napisał/a:
a co do tej medycyny masz jakieś plany z nią zwiazane? chodzisz do liceum? jeśli tak to jaki profil?
ja myślę o weterynarii, a teraz jestem na biol-chemie
idę do zwykłego ogólniaka z przyczyn nie będę wspominała jakich.
po prostu coś mnie tam ciągnie.
poziom jest wysoki dość, ale i tak będę chodziła na korki i na własna rękę będę zakuwała chemię i biologię.
ale generalnie zastanawiam się nad farmacją, medycyną, dziennikarstwem i psychologią.
no i drugi kierunek (filozofię) chciałabym zacząć tak na trzecim roku studiów. dla własnego samozadowolenia.
Imię: Sandra
Wysłany: 2010-04-06, 12:48
acidowa napisał/a:
ale generalnie zastanawiam się nad farmacją, medycyną, dziennikarstwem i psychologią.
no i drugi kierunek (filozofię) chciałabym zacząć tak na trzecim roku studiów. dla własnego samozadowolenia.
rozumiem, że nie do końca nie wiesz jeszcze co chcesz robić później, jak mi nie wyjdzie z weterynarią to też myślałam o farmacji, medycynie albo o fizykoterapi
ale ogólnie wolałabym coś ze zwierzakami
_________________ "dzień, w którym się nie śmiałeś jest dniem straconym"
drugi kierunek (filozofię) chciałabym zacząć tak na trzecim roku studiów.
Przeglądałam arkusz maturalny z filozofii, bo nie wiem czy wiesz filozofię można zdawać jako przedmiot maturalny. Jeszcze nie chodzisz do liceum więc myślę, że przez 6 lat Twoje obecne plany mogą się bardzo zmienić.
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum