UWAGA!
Wynik to : 16 punktów.
Wydarzyło się w Twoim życiu coś, co spowodowało, że czujesz się chwilami bezradny i zagubiony. Może pomóc Ci rozmowa z bliską osobą lub z psychologiem. Jeżeli to nie pomoże skorzystaj z porady psychiatry - nie musisz mieć skierowania od innego lekarza.
Wynik to : 19 punktów.
Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Wskazane jest rozpoczęcie farmakoterapii.
Robiłam kiedyś ten test gdzieś, wychodziło po 30 pkt, ale bez oceny psychologa i jakichś innych badań jest nic nie warty. Wynik zresztą może zmieniać się z dnia na dzień w zależności od nastroju, a depresja to stan, który trwa dłużej.
Jednak dla osób martwiących się o to, podchodzących do tego testu poważnie zawsze może to być jakąś wskazówką, że coś się dzieje.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Wynik to : 33 punkty.
Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem.
UWAGA!
Wynik to : 30 punktów.
Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Konieczne jest rozpoczęcie farmakoterapii. Twój stan jest dla Ciebie istotnym zagrożeniem.
pomocy.
_________________ 'Tęsknię, choć wiem, nie powinienem.
Zostałem sam jak stoję...
Z rozsznurowanymi butami, mam pełen słoik słonych wspomnień o Tobie.'
Imię: Wojtek
Wysłany: 2010-02-06, 12:57
UWAGA!
Wynik to : 43 punktów.
Nie wiem jak to skomentować.
_________________ Ludzkość! Jakaż ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia... kogoś innego!
Imię: Matt
Wysłany: 2010-02-06, 13:04
Wynik to : 8 punktów.
Wydarzyło się w Twoim życiu coś, co spowodowało, że czujesz się chwilami bezradny i zagubiony. Może pomóc Ci rozmowa z bliską osobą lub z psychologiem. Jeżeli to nie pomoże skorzystaj z porady psychiatry - nie musisz mieć skierowania od innego lekarza.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
Imię: Maciek
Wysłany: 2010-02-07, 00:36
UWAGA!
Wynik to : 43 punktów.
Sama prawda.
_________________ 'Szczęścia nie trzeba szukać-spotyka się je przy okazji'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum