The best of e-mlodzi... ever! Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Forum młodzieżowe » Propozycje, sugestie » The best of e-mlodzi... ever!

The best of e-mlodzi... ever!

Czy pomysł jest dobry?
Tak
82%
 82%  [ 55 ]
Nie
10%
 10%  [ 7 ]
Nie mam zdania
7%
 7%  [ 5 ]
Głosowań: 67
Wszystkich Głosów: 67

Autor Wiadomość

ojzu 
Pogromca postów
.|.

Imię: Lesław

Wysłany: 2010-01-28, 11:42   

slow napisał/a:
Użytkownicy wtedy wybieraliby o kim chcą czytać.
Wśród 7912 osób ? :-D Ja jestem nadal za tym, żeby pisać o grupach. Mniejsza liczba ludzi czułoby się "pokrzywdzonya", tak jak to teraz widać :mrgreen:

slow 
Moderator

Wysłany: 2010-01-28, 14:20   

ojzu napisał/a:
Wśród 7912 osób ?

W jakim celu podajesz tą liczbę ?
Jest ona nieadekwatna do osób czynnie wypowiadających się i zauważalnych na forum.
ojzu napisał/a:
żeby pisać o grupach.

Ponieważ każdy do jakiejś należy.
ojzu napisał/a:
Mniejsza liczba ludzi czułoby się "pokrzywdzonya", tak jak to teraz widać

Nie sądzę,aby ktokolwiek czuł się tutaj w jakikolwiek sposób pokrzywdzony.Chyba,że masz na myśli siebie.Autor prosił o uwagi,więc zostały mu je udzielone.

Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk

ojzu 
Pogromca postów
.|.

Imię: Lesław

Wysłany: 2010-01-28, 14:23   

slow napisał/a:
Nie sądzę,aby ktokolwiek czuł się tutaj w jakikolwiek sposób pokrzywdzony.Chyba,że masz na myśli siebie.Autor prosił o uwagi,więc zostały mu je udzielone.

A ja sądzę właśnie i myślę że są to ci, którzy burzą się o to, że user SvenDarko nie jest rozpoznawalny, co wg.mnie jest śmieszne i wyraża zwykłą zazdrość.

slow 
Moderator

Wysłany: 2010-01-28, 14:27   

ojzu napisał/a:
A ja sądzę właśnie i myślę że są to ci, którzy burzą się o to, że user SvenDarko nie jest rozpoznawalny, co wg.mnie jest śmieszne i wyraża zwykłą zazdrość.

Możliwe. Zawsze to będzie pojęciem względnym :-) Ktoś to udziela się i składa sporadycznie wizyty zawsze będzie rozpoznawał innych użytkowników niż ten kto zagląda na forum systematycznie.Zresztą nie ma to znaczenia ,czy użytkownik jest rozpoznawalny/nierozpoznawalny, tylko,czy wydaje się interesujący i,czy chcemy o nim czytać. Nie chcę tutaj urazić niektórych użytkowników,ale zwyczajnie w większości narzekały typowe forumowe "marudy".

Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk

Straho 
Pogromca postów
GanjaAmbasador

Imię: Jacław
Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2010-01-28, 14:30   

slow, twierdzisz, że nikt nie będzie zazdrosny. Widzę zapomniałaś już co było z wyróżnieniami, chodzi o pogrubianie nicków, nie pamiętasz jaką jazdę urządzili? Jakie kłótnie powstały?
PS. znajac życie zaraz mnie warnem postraszysz, nawet go podarujesz.

slow 
Moderator

Wysłany: 2010-01-28, 14:36   

Straho napisał/a:
dzę zapomniałaś już co było z wyróżnieniami, chodzi o pogrubianie nicków, nie pamiętasz jaką jazdę urządzili? Jakie kłótnie powstały?

Nie pamiętam , w ogóle ,aby były większe kłótnie na forum,bynajmniej tematów w dziale PSiZ z tym związanych jest nie zauważyłam.
Dlatego,skoro widać ,że są użytkownicy,którzy mają pewne wątpliwości co do odpowiedniego dobierania osób , najlepszym pomysłem byłoby robienie plebiscytu.

Gazetka jest przesympatyczna,postać SvenDarko jak i wywiad z nim związany jest ciekawy.I tyle.

— Olga Tokarczuk

Straho 
Pogromca postów
GanjaAmbasador

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2010-01-28, 15:04   

slow napisał/a:
Nie pamiętam

No to ja ci odświeżę pamięć http://www.e-mlodzi.com/d...icom-vt8577.htm

A gazetka? Przejrzałem ją i jest OK. Nie jest nadzwyczajna, ale może być.

slow 
Moderator

Wysłany: 2010-01-28, 15:07   

Straho napisał/a:
slow napisał/a:
Nie pamiętam

No to ja ci odświeżę pamięć http://www.e-mlodzi.com/d...icom-vt8577.htm

Cytat:
w ogóle ,aby były większe kłótnie na forum,bynajmniej tematów w dziale PSiZ z tym związanych jest nie zauważyłam
.
Jeśli podejmujesz dyskusje,to przyznajmniej czytaj ze zrozumieniem , nie powinno to Cię przerastać.

— Olga Tokarczuk

Straho 
Pogromca postów
GanjaAmbasador

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2010-01-28, 15:10   

slow napisał/a:
Jeśli podejmujesz dyskusje,to przyznajmniej czytaj ze zrozumieniem , nie powinno to Cię przerastać.

Brak logicznej argumentacji?
Nie przyznajmniej tylko przynajmniej ;)
Ja już kończę ten off-top to tyle co mam do powiedzenia.

Peppino 
Stały User

Imię: Adrian Hendrik

Wysłany: 2010-01-28, 15:47   

Teraz kilka słów ode mnie :-)

Gdy nic nie piszę, nie znaczy, że nie czytam Waszych wszelkich uwag i komentarzy.
Czytam i to dosyć wnikliwie i wyciągam z tego wnioski, co poprawiwć, co dodać, jak ulepszyć.

Jestem Wam za wszystkie z nich dozgonnie wdzięczny. Dzięki temu mam nadzieję, że z każdym kolejnym wydaniem będzie coraz lepiej :-)

Każdy numer - tak jak było to założeniem od samego początku - będzie przedstawił Portret Usera, a nie Portrety. Chciałem w ten sposób przedstawić sylwetkę jednego usera, który jest przypisany zawsze na jeden numer w głębszy sposób tzn. robiąc z nim dodatkowy wywiad i tym samym zebranie informacji, które nie były przedstawione na forum, umieszczenie ewentualnie jego pracy twórczej i informacji ogólnych wraz ze zdjęciem.

Oczywiście w trakcie znajdą się numery specjalne opisujące pewne grupy.

Gazetka jest na chwilę obecną zaplanowana na 31 numerów. Przedstawi ona portrety userów rozpoznawalnych, stałych, moderacji, administracji, zasłużonych, wnoszących coś na forum, oraz ciekawych osobistości.

Chcę, aby były przedstawione nie tylko osoby znane i lubiane, ale również te mniej znane, jednak wliczające się do jednej z powyższych grup, aby je bliżej poznać.

Przypominam również wszystkim userom o tym, aby nadysłali swoje artykuły, propozycje tego, co jeszcze można zmienić.

Na zakończenie powiem, iż drugi numer jest już na ukończeniu i jego premiera powinna nastąpić w granicy 10 lutego :-) A w nim jak zawsze portret usera, temat numeru, więcej zagadek, test, zapomniana poezja, wywiad oraz user kontra user - czyli spięcia forumowe.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich i raz jeszcze dziękuje za wszelkie wnikliwe uwagi i komentarze. :-)

Peppino :-)

Placebowa 
Pogromca postów
mental masturbation

Imię: nomen nescio

Wysłany: 2010-01-28, 19:50   

Przez 31 numerów może wydarzyć się jeszcze maaasaaa nowych sytuacji, a Ty już je wszystkie zaplanowałeś? ;>

Ostatnio zmieniony przez Placebowa 2010-01-28, 20:13, w całości zmieniany 1 raz  

Peppino 
Stały User

Wysłany: 2010-01-28, 20:02   

Tak, kiedyś zrobiłem sobie planowane zestawienie wszystkich numerów, ale jak wiadomo z pewnością pojawią się zmiany :-)

SobreNatural 
Stały User
dame gasolina

Wysłany: 2010-02-01, 22:39   

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł . Gratulacje ;)

Peppino 
Stały User

Wysłany: 2010-05-03, 20:31   

Szukamy nowych redaktorów do tworzenia razem z pomysłodawcami nowych numerów gazetki forumowej!

Głównie szukamy osób, które:
* Mogłyby prowadzić wywiady,
* Mogłyby pisać felietony związane z forum,
* Mogłyby śledzić życie forum i przesyłać do autorów najbardziej ciekawe wypowiedzi miesiąca, pisać recenzje, i znajdować nowych userów godnych przedstawienia.

Wszystkie chętne osoby, które mogłyby nam pomóc, proszone są o kontakt!

Pozdrawiamy,
Zespół Redakcyjny "The Best of e-młodzi.com... ever"

Straho 
Pogromca postów
GanjaAmbasador

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2010-05-03, 20:33   

Ja mogę pisać felietony

Odpowiedz do tematu