W jakim celu podajesz tą liczbę ?
Jest ona nieadekwatna do osób czynnie wypowiadających się i zauważalnych na forum.
ojzu napisał/a:
żeby pisać o grupach.
Ponieważ każdy do jakiejś należy.
ojzu napisał/a:
Mniejsza liczba ludzi czułoby się "pokrzywdzonya", tak jak to teraz widać
Nie sądzę,aby ktokolwiek czuł się tutaj w jakikolwiek sposób pokrzywdzony.Chyba,że masz na myśli siebie.Autor prosił o uwagi,więc zostały mu je udzielone.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie sądzę,aby ktokolwiek czuł się tutaj w jakikolwiek sposób pokrzywdzony.Chyba,że masz na myśli siebie.Autor prosił o uwagi,więc zostały mu je udzielone.
A ja sądzę właśnie i myślę że są to ci, którzy burzą się o to, że user SvenDarko nie jest rozpoznawalny, co wg.mnie jest śmieszne i wyraża zwykłą zazdrość.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
A ja sądzę właśnie i myślę że są to ci, którzy burzą się o to, że user SvenDarko nie jest rozpoznawalny, co wg.mnie jest śmieszne i wyraża zwykłą zazdrość.
Możliwe. Zawsze to będzie pojęciem względnym Ktoś to udziela się i składa sporadycznie wizyty zawsze będzie rozpoznawał innych użytkowników niż ten kto zagląda na forum systematycznie.Zresztą nie ma to znaczenia ,czy użytkownik jest rozpoznawalny/nierozpoznawalny, tylko,czy wydaje się interesujący i,czy chcemy o nim czytać. Nie chcę tutaj urazić niektórych użytkowników,ale zwyczajnie w większości narzekały typowe forumowe "marudy".
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
slow, twierdzisz, że nikt nie będzie zazdrosny. Widzę zapomniałaś już co było z wyróżnieniami, chodzi o pogrubianie nicków, nie pamiętasz jaką jazdę urządzili? Jakie kłótnie powstały?
PS. znajac życie zaraz mnie warnem postraszysz, nawet go podarujesz.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
dzę zapomniałaś już co było z wyróżnieniami, chodzi o pogrubianie nicków, nie pamiętasz jaką jazdę urządzili? Jakie kłótnie powstały?
Nie pamiętam , w ogóle ,aby były większe kłótnie na forum,bynajmniej tematów w dziale PSiZ z tym związanych jest nie zauważyłam.
Dlatego,skoro widać ,że są użytkownicy,którzy mają pewne wątpliwości co do odpowiedniego dobierania osób , najlepszym pomysłem byłoby robienie plebiscytu.
Gazetka jest przesympatyczna,postać SvenDarko jak i wywiad z nim związany jest ciekawy.I tyle.
— Bob Dylan
— Olga Tokarczuk
A gazetka? Przejrzałem ją i jest OK. Nie jest nadzwyczajna, ale może być.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
w ogóle ,aby były większe kłótnie na forum,bynajmniej tematów w dziale PSiZ z tym związanych jest nie zauważyłam
.
Jeśli podejmujesz dyskusje,to przyznajmniej czytaj ze zrozumieniem , nie powinno to Cię przerastać.
— Bob Dylan
— Olga Tokarczuk
Jeśli podejmujesz dyskusje,to przyznajmniej czytaj ze zrozumieniem , nie powinno to Cię przerastać.
Brak logicznej argumentacji?
Nie przyznajmniej tylko przynajmniej
Ja już kończę ten off-top to tyle co mam do powiedzenia.
Imię: Adrian Hendrik
Wysłany: 2010-01-28, 15:47
Teraz kilka słów ode mnie
Gdy nic nie piszę, nie znaczy, że nie czytam Waszych wszelkich uwag i komentarzy.
Czytam i to dosyć wnikliwie i wyciągam z tego wnioski, co poprawiwć, co dodać, jak ulepszyć.
Jestem Wam za wszystkie z nich dozgonnie wdzięczny. Dzięki temu mam nadzieję, że z każdym kolejnym wydaniem będzie coraz lepiej
Każdy numer - tak jak było to założeniem od samego początku - będzie przedstawił Portret Usera, a nie Portrety. Chciałem w ten sposób przedstawić sylwetkę jednego usera, który jest przypisany zawsze na jeden numer w głębszy sposób tzn. robiąc z nim dodatkowy wywiad i tym samym zebranie informacji, które nie były przedstawione na forum, umieszczenie ewentualnie jego pracy twórczej i informacji ogólnych wraz ze zdjęciem.
Oczywiście w trakcie znajdą się numery specjalne opisujące pewne grupy.
Gazetka jest na chwilę obecną zaplanowana na 31 numerów. Przedstawi ona portrety userów rozpoznawalnych, stałych, moderacji, administracji, zasłużonych, wnoszących coś na forum, oraz ciekawych osobistości.
Chcę, aby były przedstawione nie tylko osoby znane i lubiane, ale również te mniej znane, jednak wliczające się do jednej z powyższych grup, aby je bliżej poznać.
Przypominam również wszystkim userom o tym, aby nadysłali swoje artykuły, propozycje tego, co jeszcze można zmienić.
Na zakończenie powiem, iż drugi numer jest już na ukończeniu i jego premiera powinna nastąpić w granicy 10 lutego A w nim jak zawsze portret usera, temat numeru, więcej zagadek, test, zapomniana poezja, wywiad oraz user kontra user - czyli spięcia forumowe.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich i raz jeszcze dziękuje za wszelkie wnikliwe uwagi i komentarze.
Imię: Adrian Hendrik
Wysłany: 2010-05-03, 20:31
Szukamy nowych redaktorów do tworzenia razem z pomysłodawcami nowych numerów gazetki forumowej!
Głównie szukamy osób, które:
* Mogłyby prowadzić wywiady,
* Mogłyby pisać felietony związane z forum,
* Mogłyby śledzić życie forum i przesyłać do autorów najbardziej ciekawe wypowiedzi miesiąca, pisać recenzje, i znajdować nowych userów godnych przedstawienia.
Wszystkie chętne osoby, które mogłyby nam pomóc, proszone są o kontakt!
Pozdrawiamy,
Zespół Redakcyjny "The Best of e-młodzi.com... ever"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum