Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-06-26, 14:35
ojzu napisał/a:
ja po litrze Burna nie spałem 36 godzin czyli dokładnie 1.5 dnia
a ja musialam pol litra po wstaniu z lozka, po poludniu drugie pol litra, ale jak wieczorem pilam to pol nocy nie moglam zasnac.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Generalnie tego typu napoje są dobre , ale tylko w kryzysowych sytuacjach, jak np.zależy Ci na urodzinach dziewczyny wieczorem oraz jak następnego dnia rano trzeba być w pracy.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-06-26, 14:42
Hm... a na mnie to tak mocno nie działa...
Ale z tego co wiem to to strasznie organizm niszczy (na dłuższą metę, bo jak raz na długi czas się napije to raczej nic strasznego nie będzie)
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
trochę kiedyś tego wypiłam; dostałam jakiejś dziwnej telepki, cała się trzęsłam, raz mi było zimno, raz ciepło, nie spałam pół nocy... mój organizm chyba nie przepada za takim specyfikiem. poza tym jest jak dla mnie za słodkie.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Raz na ruski rok się zdarzy wypić jak trzeba dłużej w nocy się pouczyć.
Generalnie wychodzę z założenia, że im mniej się używa tym lepiej działa wtedy kiedy potrzeba.
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-06-26, 15:28
diego napisał/a:
Generalnie wychodzę z założenia, że im mniej się używa tym lepiej działa wtedy kiedy potrzeba.
Też racja.
Ale mnie denerwują te wsioczki które chodzą z "Tigerem" i lansują się i potem udają że dostali zajebistą siłę
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
A ja się przyznam, że napojów tego typu nie piję. Nie z powodów zdrowotnych,a z takich, że jak jednego dnia wypiję, to na dzień drugi rano budzi mnie ból brzucha i wiadoma potrzeba. Dowód na to, ile te napoje są warte. I tak, mogą uzależnić.
Imię: Filip
Wysłany: 2010-06-26, 21:34
Wypiję czasami, zazwyczaj jak wracamy z kumplem z treningu albo w trakcie długiego i wyczerpującego biegu/meczu aby odzyskać trochę sił, ale jak widzę kumpli, którzy we trójkę idą po chodniku i trzymają w łapie każdy 1l burna, czy coś, to mi się białko ścina.
Nigdy mnie nie ciągnęło do tego rodzaju napojów.
Zwłaszcza,że odpycha mnie ten przesłodzony smak i cóż nie działają na mnie w szczególny sposób.
Zresztą całkowicie wystarcza mi uzależnienie od kawy.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-06-27, 19:49
Ja pijam duzo, ale nie nalogowo. I czesciej dla smaku niz w celu pobudzenia sie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum