_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
osobiście nie zrobiłam sobie nigdy takowych - nie wiem, jakie to uczucie.
jak spotykam panny ze szponiastymi pazurami, nie daj Boże, jakiś oczojebny kolor nałożony (ostatnio spotkałam się z intensywnym zielonym i żółtym) to mi szczęka opada.
moja mama kiedyś zrobiła sobie tipsy - niezbyt długie, francuski, delikatny manicure. ładnie to wyglądało, ale jak się je odczepiło, to kleju nie szło zmyć z płytki :P
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
ja nie lubię bo one tylko niszczą naturalne paznokcie i w ogóle.. są ładne ale sama nie noszę
_________________ I really feel no one can own me
I really feel nothing can hold me
Nobody can control me
Nobody can conform me
Nobody can disown me
Nobody can ignore me
kwestia przyzwyczajenia ja przez całe gimnazjum/ liceum nie mogłam zapuścić swoich, więc zdecydowałam się na żelowe i teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich, poza tym zrobione estetycznie i w neutralnym kolorze wyglądają jak naturalne
Imię: Lena
Wysłany: 2010-04-22, 09:28
ładnie zrobione tipsy żelowe są super.
Znajoma mi kiedyś zrobiła krótkie, nie jakieś tam szpony i nikt się nie połapał, że sztuczne
Ja jestem zwolenniczką tipsów, bo sama mogę zapuszczać nawet rok paznokcie, ale nic z tego nie będzie. Co urośnie to się łamie i dupa..
To nie jest żadna tandeta....
Jeżeli tipsy są ładne, wyglądają naturalnie, to czemu mamy ich nie nosić.
Osoby, które mają brzydkie paznokcie, i trudno im zapuścić własne powinny nosić tipsy, a kobiety , które mają ładne naturalne paznokcie chyba nie muszą.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nosiłam jakiś czas temu, ale mi przeszło. Ogólnie nie uważam tego za tandetę, jeśli są delikatne i krótkie. French, bądź inny delikatny wzorek. Dla osób które mają brzydkie paznokcie, czemu nie. Ja nosiłam, żeby przestać obgryzać paznokcie. I tak nie wyszło, więc stwierdziłam, że bez sensu jest tracenie na to pieniędzy (przy okazji, zna ktoś skuteczny sposób na pozbycie się tego paskudnego nawyku? Próbowałam już chyba wszystkiego:()
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum