Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-16, 14:51
delikatnie wygladasz, jak bedziesz mial 30 lat to stanie sie Twoja zaleta :D
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
tez skonczylem ta szkole jak tam pani Beatka? (moja byla wychowawczyni), jak tam Rysio? jak tam Beton i Kazik ? haha stare dobre czasy. Jestem absolwentem 2007. Uczysz sie tam jeszcze ? bo mialbym wielka prosbe do Ciebie.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Podczas mojego pobytu w Anglii smakowalo mi bardzo. Szczegolnie slodycze ktore sa poprostu 2 razy bardziej "wypasione" niz w Polsce i duuuuuuzo lepsze. Oglnie w barach typu Sam's i innych czikenach moglbym jesc caly czas (najgorzej bylo po pierwszym razie na nastepny dzien na kiblu - kto jadl ten wie ).
Podczas mojego pobytu w Anglii smakowalo mi bardzo. Szczegolnie slodycze ktore sa poprostu 2 razy bardziej "wypasione" niz w Polsce i duuuuuuzo lepsze. Oglnie w barach typu Sam's i innych czikenach moglbym jesc caly czas (najgorzej bylo po pierwszym razie na nastepny dzien na kiblu - kto jadl ten wie ).
O nie,nie ta ich moda na dolewanie wszędzie tłuszczu.
A w TM źle karmili ?
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
w TM musialem sie karmic sam i dodatkowo kilklu kumpli dla ktorych moje kanapki z poprzedniego dnia byly najsmaczniejsze na swiecie (chociaz myslili ze to dzisiaejsze).
Do tej pory dziadkowi ze skpeliku leze pieniazki
Imię: Sebastian
Wysłany: 2009-11-17, 17:22
Ja mam krótkie włosy ?:D Wszyscy mówią idź do fryzjera dam Ci kasę :D
A ksywki kojarzę :> beton mnie uczył a moja wychowawczyni Orkwiszewska :D
A FF jest bardzo dobry jestem tu 4msc. i schudłem 12 kg....
_________________ "Nie myśl jak wiele już zrobiłeś ale ile Ci jeszcze zostało"
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-17, 17:39
kup mi kilka sweterkow w atmosphere
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum