Chce zacząć od tego że nie jestem podrywaczem żadnym, siedzę w domu zazwyczaj, mało kręce się po mieście, gram na komputerze i takie tam, nie mam jeszcze ukształtowanego światopoglądu na te sprawy miłosne ale mimo to od kąd pamiętam, gdy zjawiałem się w jakimś nowym środowisku, pojawiały się fajne dziewczyny wokół mnie. No to skoro się pojawiły fajne to może czas spróbować jak to mieć dziewczynę??? Problem w tym że jak chciałem coś zainicjować z mojej strony to się to spotykało z dezaprobatą albo nie wiem, ciężko mi to określić. Rozumiecie o co mi chodzi z jednej strony fajne laski a z drugiej przy próbie nawiązania jakiś głębszych relacji - fiasko Dlaczego tak? Wkurzające są te humory, raz powie cześć a raz a ni nie popatrzy się, co myślicie?
Powiem Ci coś z punktu widzenia dziewczyny. Nawiązując do tego, że jakieś dziewczyny zawsze się obok Ciebie kręciły. Faceci wychodzą z założenia, że jeśli podobają się dziewczynie, to gdy zdecydują się na coś więcej, dziewczyna przyleci do nich z otwartymi szeroko ramionami, szczęśliwa jak nigdy. Jednakże wielokrotnie już spotkałam się z dziwną sytuacją, nawet ostatnio, gdy moja przyjaciółka wyznała, że chłopak, który się jej podoba, zwrócił na nią uwagę. Może nie uwierzysz, ale powiedziała mi, że nie chciała się związać, bo facet wydał się nie dla niej. Stwierdziła, że jest za przystojny, za popularny, za... po prostu za dobry.
Być może w Twoim przypadku jest podobnie. Może trafiasz na takie właśnie dziewczyny.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
To facet ponien sie starac o laske :) Ona daje sygnały
L. napisał/a:
Faceci wychodzą z założenia, że jeśli podobają się dziewczynie, to gdy zdecydują się na coś więcej, dziewczyna przyleci do nich z otwartymi szeroko ramionami, szczęśliwa jak nigdy.
Racja .!
_________________ "I nie ważne są podziały, między podziałami wszyscy tak naprawdę jestesmy tacy sami" :)
Stwierdziła, że jest za przystojny, za popularny, za... po prostu za dobry.
L. właśnie potwierdziłaś teorię mojej starej znajomej dotyczącą mojej osoby . Kiedyś powiedziała mi takie słowa "Dziewczyny się Ciebie boją." "Boją?" "Bo wiesz jak spadać to z wysokiego konia ale... nie z aż tak wysokiego".
Poza tym problem raczej leży gdzie indziej. Fajne dziewczyny z reguły są dojrzałe to raz, a po drugie nie biorą pierwszego lepszego. Dlatego może zastanawiałeś się nad tym jaki jesteś? Bo wątpię by te dziewczyny były zachwycone jak mówisz "laski" czy klniesz co chwila.
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
Sagad, a dla mnie to jest pieprzenie, laska CI moze duzo rzeczy powiedzieć by delikatnie Ci zasygnalizować, że nie chce z tobą być
Jeżeli chcesz być z dziewczyna a ona z tobą nie to znaczy, że to ty jesteś dupa a nie ona
Ty masz od niej niższy status i to ona wybrzydza...
Ty byś nie poszedł do fajnej laski dlatego, że jest zajebista ? TO chyba nie masz jaj... ani rozumu.
_________________ Co za idiotyczny punkt w regulaminie.
Poza tym, wypadało się podpisać jak grzebałeś na moim profilu pipko.
Sagad, a dla mnie to jest pieprzenie, laska CI moze duzo rzeczy powiedzieć by delikatnie Ci zasygnalizować, że nie chce z tobą być
Racja.
A niektórym facetom to może bardzo podnieść ego i potem się chwalą jakimi to są ideałami.. xD
Nie próbuj się wiązać na siłę, bo 'fajna laska'. To, że jest fajna, nie znaczy, że od razu ma z Tobą być.. ^^
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
To jasne że na siłe się nie będę wiązal ale dałbym głowę że to tak wyglądało jak by coś ode mnie chciały....I człowiek się stara myśli że coś z tego będzie a tu taka lipa
Może się za mało starałeś? Albo nie jesteś w ich typie. Może nie lubią gości w ogóle nie doświadczonych. Spróbuj z jakąś nieśmiała dziewczyną, otwórz się przy Niej i spróbuj otworzyć ja. . Jeśli jej dasz radę to nic Ci nie stanie na przeszkodzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum