Heja, poszukuję namiaru jakieś fajne torby do laptopów. Szukam czegoś nietuzinkowego - większość tych, które przeglądałam były jakieś takie nijakie Proszę o inspirację
Fajna i wcale nie droga. Wydaje mi się, że cena jest przyzwoita, większość toreb, które oglądałam zaczynały się od 200-230 zł Czarnej nie chcę, właśnie bronię się jak mogę przed najzwyklejszą torbą, te mi się podobają? Gdzie można je bliżej obejrzeć i kupić?
drogie?! no co ty! jeśli o kolorowe torby chodzi to najtańsze jakie znalazłam. A jeśli chodzi o torby tak ogólnie to i tak tanie - porządne torby mniej niż 100 zł nie kosztują na pewno...
dzięki za podpowiedz - może dostanę torby z tej serii na allegro właśnie. szukam przy okazji informacji od osób, które pewnie rzeczy posiadają i które mogą je ocenić - tego allegro mi nie da, wszedzie jest napisane "nasze torby są super". Allegro też nie wypowie się w kwestiach estetycznych sądzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum