Imię: Emil
Wysłany: 2009-02-23, 22:20
ja wyciskam syfy i jakos nie mam ich zbyt wiele xD to chyba najlepszy sposb wywalic syfa a nie smarowac zeby sie wchlonelo?? nie lepiej wydalic poza organizm?? xD u mnie sie sprawdza moze jestem jakis inny alien albo co :)
Memories, ale slodycze mozna jesc. Tylko ze bez zadnych czekolad, kakaa. A takowe tez istnieja :P..
Ale ja mam ogólną dietę :D
bez słodyczy , białego pieczywa , większości potraw mięsnych
O matko to ci wspolczuje :D. Nie mogl bym chyba tak. :PP
egemini napisał/a:
ja wyciskam syfy i jakos nie mam ich zbyt wiele xD to chyba najlepszy sposb wywalic syfa a nie smarowac zeby sie wchlonelo?? nie lepiej wydalic poza organizm?? xD u mnie sie sprawdza moze jestem jakis inny alien albo co :)
Tak wlasnie roznosisz po calej twarzy ten syf i pozniej ci sie robi tego coraz wiecej i wiecej. A poza tym robia sie doly po tym jak wyciskasz. Wiec nie jest to najlepszy sposob. Ja tak robilem i niestety... porazka ;/.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum