A wg mnie trampki do sukienki ok, ale nie te i nie do tej To samo z garniturem - też zależy...
Ale jeśli idzie o ta sukienkę to buty do niej najlepsze, to jakieś sandałki, tego typu co załączam, jeśli idzie o trampki to zostaw je do jeansów
Jeśli chodzi o trampki do sukienki to podchodzę do tego z wielkim entuzjazmem, ale tylko gdy dziewczyna ma zgrabne nogi i proste. Ja nie mam ani tego ani tego, ale jak widzę niektóre dziewczyny to naprawdę bardzo mi się podoba.
Moim zdaniem jednak, sukienka którą zaprezentowałaś jest okropna, a trampki w tym kolorze do niej wyglądałyby.. wsiocko.
Z rynsztoków cicho gra przyciasna muzyka
Stoją czarty na czatach i mogą ci kark połamać
Znikąd ratunku coraz więcej zdrady
Każdy stróż to szpicel
Szpicla trzeba zabić
Pasuje jak świni siodło....
Gdzież trampki do takiej sukienki, w ogóle nie pasują.
Do trampek pasują mi tylko sukienki w stylu emo, że tak napiszę.
Tzn, w kratkę z gorsetem. A do takiej jaką pokazałaś to jak pisali wyżej balerinki pasują.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum