Imię: Aru
Wysłany: 2010-08-07, 23:07
arbuz92, to szukaj tematu o butach ogólnie a nie konkretnie o trampkach, albo poproś administracje lub moderację o dobranie tematu. Od tego też są, żeby pomagać, nie tylko krzyczeć.
Ale do śmigania w cieplejsze dni się nadają Ja tam lubię.
Najlepsze chyba klasyczne czarne, chociaż poluje ostatnio na jakieś inne kolory. Na razie wpadły mi takie w oko ale spoko są też te z naszywkami Co kto lubi [/u]
Trampki są super
Właściwie prawie cały czas w nich chodzę. Ostatnio kupiłam takie wyższe, jakby pochlapane farbą :)
_________________ "Pieniądz podzielił nas a i tak wszystko zabierze czas
A kiedy tak przemijamy biegnąc ulicami miast
Zbyt często zapominamy kim jesteśmy w sieci kłamstw
Patrz jak czas nam zmienił twarz"- Trzeci Wymiar
Imię: Sylvia
Wysłany: 2010-08-19, 19:35
Trampki są świetne. <33333333
Cały czas chodzę tylko i wyłącznie w trampkach. najbardziej lubie takie czarne, które kupiłam w diversie. Są już wyblakłe, mają dziury, ale i tak w nich chodzę!
Imię: Sylvia
Wysłany: 2010-08-19, 21:59
Cytat:
A co myslicie o trampkach do spodnicy ?
Robiłam sobie taką sesje zdjęciową z qumpelą, ale msuze Ci powiedzieć, że to nie wygląda tak źle.
Poza tym byłam zaproszona na bal gimanzjlany jako reprezentująca młodsze klasy i moja koleżanka miała trampki zamiast obcasów, ale wyglądała świetnie. < 3
ja tam trampki ubieram do wszystkiego, bo po piewrsze podobają mi sie w różnych kombinacjach a po drugie, to są najwygodniejsze buty jakie nosze, Miałam je nawet ubrac na bal gimnazjalby, ale niestety...rodzice uznali ze bede wyglądac jak dziwaczka.heh
Imię: Paulina
Wysłany: 2010-08-21, 00:51
trampki są wygodne, lekkie i wszędzie można w nich wyjść .
kiedyś były one uznawane za symbol biedoty, jak ktoś chodził w trampkach oznaczało, że jest biedny i nie stać go na inne (bardzo odległe czasy). Teraz coraz więcej osób w nich chodzi. Znam dziewczynę która na bal gimnazjalny przyszła w sukience i trampkach, podobno bardzo ładnie się prezentowała. Każdemu się podobało. Chodzę w trampkach bo lubię i tak na prawdę nie stać mnie żeby świecić jakimiś najeczkami za kilkaset złoty. Wolę kupić najzwyklejsze wyższe trampki za 15zł, a resztę przeznaczyć na coś co mi się bardziej przyda, choćby na alkohol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum