Właśnie , pewnie i oklepany temat ale przecież w sklepach panuje wszechobecny wybór.
Także w trampkach. Więc pokazujcie tu zdjęcia trampek które Wam się podobają bądź które już macie
te trampki szalenie mi się podobają , niestety nie są na moją kieszeń.
te trampki szalenie mi się podobają , niestety nie są na moją kieszeń.
Znalazłam bardzo podobne na bazarku za 35 zł. Naprawdę czasami warto się poprzechadzać po tańszych sklepach niż tych oryginalnych, w których te same (lub podobne) buty kosztować będą 2, 3 razy więcej.
a ja pokaże buty, które posiadam:
coś takiego, może nie identyczne, ale chodzi, o taką bardziej skórkową oprawę.
A na takie adidaso-trampki, też może zapoluje choć generalnie nie chodzę w takim "punkowym" wystroju.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Paulina
Wysłany: 2009-08-26, 14:22
panów trampków to ja mam od groma. ;D pokażę moje ulubione ;D zdj. z allegro, bo takiego fioła jeszcze nie mam, żeby moim pstrykać, zresztą z allegro właśnie pochodzą ;D
kratkowane. do sukienek ładnie wyglądają :)
te wczoraj zamówiłam, czekam aż przyjdą, bo mnie oczarowały :)
kocham ich kolor. wogóle kocham ten kolor.
i moje absolutnie przenajukochańsze
z czego można wywnioskować, że lubię kolorowo-conversowo ;D
_________________ ` with no alarms and no surprises .
O jejku, trampki do sukienek? i to jeszcze takie trampki? Nie, nie mogłabym w ten sposób.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
w chwili obecnej mam takie, bo czarne mi poszły, a w sklepie czarne były do 43, czyli zdecydowanie za małe :/
a poza tym trampek, to, moim zdaniem, but doskonały: tani, wygodny, grzeje, przewiewny, nie żal, jak się rozwalą... szkoda, że przemakają.
_________________ Powinniście wierzyć w wygraną wbrew oczywistości, że nie możecie wygrać. Tylko taka wiara jest prawdziwa, a wszelka wiara, która szuka poparcia rozumu, nie jest prawdziwą wiarą.
Imię: Ewa
Wysłany: 2009-08-26, 20:31
Moje tramposze po roku noszenia przepołowiły się. Dosłownie. Cała guma pękła a materiał się porwał. Bynajmniej nie przeszkadząło mi to w noszeniu ich :D
i nie wstyd wam było wyjść w rozwalonych, gadających butach na ulicę?
dobra, można trampki lubić, no i lubię, ale żeby do ostatniego tchnienia, dopóki się nie rozlecą całe nosić? przesada.
Nie noszę. Nie pasowałyby do mojego stroju, nawet takiego codziennego.
Nie znam się na fasonach, ani nie umiałabym takiego obuwia do niczego dobrać.
Chociaż niektóre mają ładne kolory.;)
Cytat:
i nie wstyd wam było wyjść w rozwalonych, gadających butach na ulicę?
Mi wstyd wyjść na ulicę w butach, które mają jedną, małą plamkę, a co dopiero chodzić w rozwalonych i przy każdym kroku gubić podeszwę. Okropieństwo.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Więc pokazujcie tu zdjęcia trampek które Wam się podobają bądź które już macie
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum