Najważniejsza jest wygoda, dlatego w życiu nie założę niczego wykonanego z jeansu : )
Preferuje jakieś wygodne sztruksowe spodnie lub z innego materiału byle by nie krępowały ruchów. Do tego T-shirt i bluza z kapturem. Wszystko w kolorach brązowych, zielonych lub czarnym. Na to wszystko założona bluza od moro i arafatka,a buty to glany lub trampki.
Ciepło i wygodnie : )
_________________ "Dla ciebie jestem ateistą, dla Boga - konstruktywną opozycją"
Woody Allen
Imię: Michal
Wysłany: 2010-01-23, 02:55
hmm ja Ubieram się tak :
Zacznijmy od butów..:p :
Białe Buty , jeansy ( dluugie , krocze nisko.. na dole wąskie u góry szerokie ) ,
.........Jak Lato:
Koszulka ( w spodniach ), na to Koszula w kratkę lub biała pomarszczona...
.........W Zime:
Koszulka, Bluza ( Kaptur prawie zawsze ) ,
chusta ( zawiązana stylu na karku.... ) + Włosy na Żel :p
_________________ Nie Pisze Po Prawnie po Polsku!
"Udaje Kogos kim chce Byc...:-("
"(...)Dzieci powinno sie trzymac zdala od Internetu, Internet od dzieci glupieje(...)"
Wysłany: 2010-01-23, 09:13
MamPoblemy napisał/a:
dluugie , krocze nisko.. na dole wąskie u góry szerokie
MamPoblemy napisał/a:
Włosy na Żel :p
Taaak. To musi świetnie wyglądać. Elegancja Francja.
Lubie jak nosi normalne jeansy, a do tego najlepiej koszulę, jeszcze jak jest czarna to już w ogóle super, albo takie w kratkę, ale lekko marszczone . Lubię jak nosi garnitur, ale to na co dzień nie jest konieczne;).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
O, przyznam,że choś na prawdę staram się nie zwracać uwagi na ubiór to jak magnes przyciągają mnie mężczyzni ubrani w skóry,glany,bojówki.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Duże koszulki, skejty, szerokie bluzy, jeansy standardowe, może ciut węższe, koszule czarne z krótkim rękawem albo w kratkę. Tshirty muzyczne, pozostałe w jasnych kolorach, nawet jaskrawych.
_________________ noc, miasto czas dla poszukiwaczy wrażeń
światła, rytm, ulic szyk nonstop prowadzi nas razem
Lubię koszule - w kratę, w paski. Lubię chodzić też w muzycznych t-shirtach, jak PrzemQ. Spodnie głównie aksamitne w dotyku sztruksy, czasem czarne spodnie od garnituru i luźne jeansy. Buty to albo adidasy, albo glany, w zależności od warunków. W takim ubraniu mi wygodnie.
_________________ Some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied,
reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn
Imię: Filip
Wysłany: 2011-06-01, 10:17
A ja ubieram się różnie...
To zależy od pogody, jak i również calu "wybycia" z domu.
Jeżeli jest ciepło (lato), to krótkie spodenki, z koszulką.
Natomiast, jeżeli idę na rower, to koszulka rowerowa, jak i również spodenki rowerowe.
Nie jestem typem dresa. Wręcz przeciwnie, lubię chodzić w bojówkach i butach wojskowych, co nie oznacza, że nie założę koszuli, garnituru, czy tam tylko spodni od garnituru.
Ubieram się, tak żeby MI było wygodnie. I nie muszę się wszystkim podobać w tym co na siebie ubiorę.
_________________ Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.Woody Allen
Imię: Michał
Wysłany: 2011-06-01, 12:50
Mi się podoba set hells bellsy + kowbojki + kapelusz kowbojski, dodatkowo jakaś rozpięta koszula, jak jest cieplej, a jak chłodniej to t-shirt pod spodem. Niedługo taki sobie kupię, na razie brakuje mi pieniędzy.
U mnie oczywiście ciuchy baggy, kicksy z Yums, sporo biżuterii, stylowe locsy, musi być sag on and swag on.
Jeden kraj, niby Ci sami ludzie, a ja was i tak za chiny ludowe nie rozumiem. Nie wiem, wypaliło wam mózgi przez zachodnie wzorce? Trzech gości z murzynami na avatarze, napiszcie jeszcze że macie 5 kilowe łańcuchy na szyi.
Hmm... ja tam lubię coś fajnego, oryginalnego, a nie powielanie utartych stylów i mody. Do tego nie trzeba mieć dużej kasy.
_________________ Some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied,
Imię: Filip
Wysłany: 2011-06-01, 14:47
Najtrudniej jest "zrobić" własny styl.
Najprościej jest skopiować styl ubierania się, np od jakiś znanych osób.
Wg mnie teraz to jest "dziwna" moda, gdyż za wzór mody jest uważana Lejdi zGaga...
_________________ Mężczyznę można "wykastrować" jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem.Woody Allen
Ona cały czas się inaczej ubiera, nie ma jednego stylu. Dla mnie większym problemem jest masa identycznych ludzi, i dziewczyny ubierające się na różowo+kozaczki+mini+tlenione blond włosy+pomarańczowa tapeta i opalenizna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum