Imię: co cie to?
Wysłany: 2009-12-02, 22:58
Ja tam standardowo jeansy z niskim krokiem,bluza z kapturem,czapeczka z daszkiem i muzyczka do tego i lecim ;],wszyscy mowia,ze mi to bardziej pasuje niz waskie ciuchy,a i ja sie tak lepiej czuje,wiec git. ;].Ewentualnie zmienie jeansy na dresy,lub raz na pare miesiecy zaloze bluze,ktora nie ma kaptura xD...
_________________ "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda
Musisz być waleczny, jak Lion of Juda
Pamiętaj, że Babilon to jedna wielka obłuda
Ej Bracie, ej Siostro, ej!"
Ja nosze szersze spodnie z krokiem lub takie pol rurki troche opuszczone do tego jakis T-shirt z nadrukiem , koszula w kratke lub jakas bluza i czarne adidasy lub biale trampki xD
co powiecie ? ;>
Facet się powinien ubierać wygodnie, ale też mieć w tym ubiorze to coś, żeby nie było tak szaro i smutno Jeansy, koszulka, bluza, sportowe buty - ten styl mi się najbardziej podoba
Odpadają koszulki polo, obcisłe rurki, koszule (poza tymi na specjalne okazje ) - nie podobają mi się
No ja chodze tradycyjnie tylko i wyłacznie praktycznie na sportowo... czyli jeansy zwykłe lub biodrówki, t-shirt, jakas bluza i adidasy a ze względu na kopny snieg niskie buty górskie....
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Nie mam wyspecjalizowanych wymagań, aczkolwiek bardzo podoba mi się kiedy chłopak ma styl...specyficzny styl.
Najlepiej jeśli są to jeansy i SKÓRA a kiedy widzę do tego glany to odpływam.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie mam jakiś wymagań, raz spodoba mi się ubrany na sportowo, innym razem bardziej 'rockowo'.. Ważne, aby dobrze się czuł w swoich ciuchach i nie starał się udawać kogoś kim nie jest. No i zmieniał co jakiś czas ubrania
jeansy z niskim krokiem,bluza z kapturem,czapeczka z daszkiem i muzyczka do tego i lecim
takie coś absolutnie mi się nie podoba
maatheew napisał/a:
T-shirt z nadrukiem , koszula w kratke lub jakas bluza i czarne adidasy
ooo tak rozpływam się ;D
Musi mieć swój styl, nie naśladować innych, kolorystyka - raczej stonowany, żadnych różowych T-shirtów ani rurek. Nie lubię spodni z krokiem po kolana... Ubóstwiam koszule Po prostu musi mieć to coś :D
_________________ `I'll wrap you in my arms and I won't let go`
Skillet
Do klubu i przy porannym ćwiczeniu dres to samo po domu.
Na ulicy zależy czasami koszulka, spodnie, marynarka a czasami jakaś fajna koszulka, lub bluza ubieram się jak normalny szary przechodzień kupuje normalne ciuchy, nic rzucającego się w oczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum