Chłopacy, męźczyźni powinni się ubierać tak jak chcą. A jak nie wiesz to popatrz na kumpli i już sam stwierdzisz jaki styl najbardziej Ci się podoba. I jak masz się ubierać.
i popraw błąd w nazwie ubiór się pisze a nie ubiur
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-11-02, 16:31
Ja ostatnio mam normalnie czarną rozpiętą koszulę, czarną podkoszulkę, czarne bojówki i jest fajnie :D
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-02, 16:34
jednemu facetowi pasuje elegancki styl, innemu dresiarski. to zalezy od charakteru i trybu zycia.
chyba.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ok to ja się wypowiem co ja nosze. Nosze koszulki takie coś w stylu emo :P.
Jakieś białe buciory z ccc normalne jeansy i jest git :D. Jeśli chodzi o fryzure to irokez.
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-11-02, 16:38
Lena napisał/a:
jednemu facetowi pasuje elegancki styl, innemu dresiarski. to zalezy od charakteru i trybu zycia.
chyba.
Większość jednak może wyglądać tak i tak, ich wybór.
Np Staho nie da rady, bd wyglądał tak jak wygląda, ew może przypominać punka jakby się uparł. Ale w garniturze to raczej niewielkie szanse.
Mi np moro średnio pasuje, a czarne koszule pasują, więc chyba się przerzucę na czarne.
:)
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-02, 16:45
Bard_Zerald napisał/a:
Większość jednak może wyglądać tak i tak, ich wybór.
oczywiscie. zalezy tez od okazji i od miejsca do ktorego ida.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
jak jest dobrze, to do typu chłopaka raczej zależy, od urody, no i od tego, co mu się podoba i jaką ma wizję siebie. mi się osobiście podoba strasznie, jak jest ubrany inaczej niż reszta, przyciąga wzrok, chociażby jdodatkiem jakimś. chociaż dżinsy, trampki i koszulka z nadrukiem są okej. lubię jak jest taki punkowy w każdym calu, ale do tego to tzeba mieć odpowiednie już walory, żeby przyciągać, a nie odstraszać.
najlepiej jeżeli będzie nosił ciuchy najwygodniejsze dla siebie, niekoniecznie firmowe ale zwyczajne bo nie trzeba szpanować ubiorem żeby ładnie wyglądać i dobrze się prezentować.
_________________ "Marzyć, oznacza pragnąć gwiazdki z nieba. Działać - to wiedzieć której..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum