takimi spodniami to ja podłogę wycieram a nie na uroczystości się wybieram.
no nie, żartuję. ale dla mnie alladynki, pumpy czy jak kto tam woli to nazywać, są dobre do tańca, spania, chodzenia po domu etc., a nie na poważne spotkania.
bardzo śmieszny żart , haha. oO
jesteś bardzo intelginetna , bardzo..
zwłaszcza ,że TY sądzisz ,że ja mam takie 'dresowe' alladyny czy pumpy.
mylisz się ;>
takimi spodniami to ja podłogę wycieram a nie na uroczystości się wybieram.
no nie, żartuję. ale dla mnie alladynki, pumpy czy jak kto tam woli to nazywać, są dobre do tańca, spania, chodzenia po domu etc., a nie na poważne spotkania.
bardzo śmieszny żart , haha. oO
jesteś bardzo intelginetna , bardzo..
mylisz się ;>
\
Nie wyobrażam sobie eleganckich alladynek :<
Wpisałam nawet w google i żadnych wyjściowych nie widzę. Pokaż jakie masz, bo jestem ciekawa.
_________________ Wczoraj kwiatki sypała w kościele.
Dziś z kwiatków balsam smaruje po ciele.
Amelia, czarne, lub grafitowe, satynowe, wiązane w pasie na kokardę. Do białej bluzki ze stójką, włożonej w spodnie i szerokiego czarnego paska w talii idealne
Np. coś takiego, te są chyba z Zary, ale widziałam też podobnie w h&mie.
http://media.photobucket..../IMGP2914-1.jpg
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
jakiekolwiek. mi chodzi o fason. osobiście nie kręci mnie wyglądanie, jakbym miała kupę w majtkach, ale są różne gusty...
tak w ogóle kto Ci powiedział o jakich ja myślę? ;p
[ Dodano: 2009-06-18, 19:44 ]
Czy ja wiem... trochę targowe te z linka Porcelany.
Ja ubieram jeansy. Takie zwyczajne, nawet nie są ciemne. Nie zamierzam się stroić. Nie robie już tego ładnych parę lat, zreszta chyba w mojej klasie nikt się już odświętnie nie ubiera
_________________ Chcę, byś wysłuchał tych słów,
O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro,
Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie.
Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście?
Ja, tak jak autorka tematu, też wychodziłam na środek, a byłam w jeansach i białej bluzce, tak jak większość osób (; Prawda, były pojedyńcze dziewczyny w sukienkach, ale ja uznałam, że to dopiero koniec klasy drugiej. W trzeciej klasie bardziej się wystroję, jakaś sukienka napewno będzie :)
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-06-23, 14:49
zibi1 napisał/a:
Cześć.
Mam pytanie, na koniec roku szkolnego w liceum do stroju galowego, jakie ubrać buty:takie jak do garnituru czy mogą być ciemne adidasy?
Jak już mówiłam- eleganckie
Ja prawdopodobnie: kremowe rurki, biała bluzka w czarne, pionowe paseczki z rękawami 3/4 i czarne buty, jeszcze dokładniej niesprecyzowane, ewentualnie białe tenisówki. Ha, jak zawsze strój daleko odbiegający od galowego.
Hmmm, mogą być adidasy.
A ogólnie, to ja jestem anty-spódnicowa i dlatego ubieram spodnie, bluzkę i buty czarne, względnie eleganckie. Nie obchodzi mnie ten dzień i nie będę się stroić.
Ja zawsze ubieram się jak najbardziej galowo- nie dżinsy ani jakieś spodnie o kroku w kolanach. Ubieram białą bluzkę, sukienkę na to, elegancką szarą w paski (takie zawsze robią wyjściowe) i buty czarne na dość wysokich obcasach. Inaczej sobie tego nie wyobrażam :)
Ja to sobie pomyślałam właśnie, ze mogłabym choć raz ubrać się galowo, ale za chwilę przypomniałam sobie że nie posiadam takich ubrań.
Miałam dobre chęci!
To się liczy...
Jeansy, czarne szpilki i niewiem.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Tak jak zawsze - na galowo. Garnitur, koszula, krawat i buty oczywiście lakierki.
Moim zdaniem jeśli tego wymaga sytuacja, a zakończenie roku również się do niej zalicza, to człowiek powinien się ubrać porządnie. Nikomu jeszcze nie zaszkodziło ubranie się w strój galowy. Trzeba coś sobą reprezentować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum