Wysłany: 2009-06-18, 10:45 ubiór na zakończenie roku
Oj, pomocy! Ponieważ zostało w sumie kilka godzin,to jak mnei bardzo okrzyczycie to polecę jeszcze do galerii ;)Tylko błagam, szybciutko mi poradźcie!
Jutro zakończenie roku, w moim przypadku 2 klasy gimnazjum. I kurczaki nie wiem, co ubrać. Bardzo nie wypada w jeansach? Są dość ciemne, ale nie czarne. Nie mam spodni z innego materiału.
Jeśli chodzi o spódnicę, to posiadam, lecz taką dość krótką, czarną, plisowaną, przewiewną - bardziej na lato.
Tylko, że nawet jeśli pominę wszystkie me kompleksy i ją wdzieję, to ona nie pasuje! Bo mam białą bluzkę taką dłuższą, gdzieś to połowy uda, a spódnica niewiele dłuższa, więc chyba nie bardzo?
Do bluzki pasują spodnie zdecydowanie, lecz jeansy? Ołć, help me ;>
Dodam jeszcze, że będę musiała na środek wyjść po odbiór czegoś tam ;]
Wysłany: 2009-06-18, 10:51
Jensy na pewno nie;]. Przynajmniej uważam, że nie wypada jeśli masz wyjść na środek po jakąś nagrodę, jednak jest to uroczystość szkolna i należałoby ubrać się na galowo. Spódniczka zbyt krótka do takiej bluzki to też nie bardzo:P. Hm. Więc najlepiej byłoby mieć elegancie spodnie. Na pewno nie tylko raz je założysz.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Jeśli bardzo chcesz, to kup. W zasadzie obojętne, czy to rurki, dzwony czy klasyczna szerokość - ale najlepiej pasowałyby ciemne - ciemogranatowe bądź czarne. przynajmniej gydbym ja miała taki problem, to bym założyła czarne rurki.
Jeśli nie zależy ci na marce, to odwiedź coś jak Carrefour, Real, etc. Sama mam stamtąd ciemnogranatowe jeansy, prosty krój, bez żadnych bajerów. A bardzo dobre, mam już z 1,5 roku i tylko leciutko nogawka mi się postrzępiła, ale w każdych spodniach tak jest.
ja tam zakładam granatowe dżinsy i mam w nosie. o zwykłym kroju spodnie powinnaś znaleźć, panowanie rurek się skończyło, teraz w sklepach są wszystkie rodzaje spodni. więc szukać, szukać, jak się chce.
Za 45 minut mam zakończenie III gimnazjum. Idę w czarnych spodniach. Miałam iść w jeansach, ale nie chciało mi się ich prasować. Załóż jak ja, czarne spodnie i białą bluzkę. Olej, to tylko II klasa.
_________________ Możesz lubić życie jakie prowadzisz,
Możesz prowadzić życie jakie lubisz,
Możesz nawet poślubić Harry’ego,
Ale zabawiać się z Ike’iem.
takimi spodniami to ja podłogę wycieram a nie na uroczystości się wybieram.
no nie, żartuję. ale dla mnie alladynki, pumpy czy jak kto tam woli to nazywać, są dobre do tańca, spania, chodzenia po domu etc., a nie na poważne spotkania.
To przecież II klasa, nie III, gdzie już na zawsze "żegnasz" się ze szkołą i sztywny, elegancji strój jest konieczny. Do tego sama twierdzisz, że Twoje dżinsy są ciemne - ja nie widzę problemu, wkładaj je i już :) Biała bluzka będzie tym elementem, który będzie już świadczył o wyjątkowości tego wydarzenia. Do tego czarne szpilki (lub baleriny, jak wolisz), jakieś ładne, czarne korale czy torebka przez ramie i po wszystkim.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum