Imię: Marta
Wysłany: 2009-11-10, 19:54 Ubrania zimowe.
W tym tygodniu jadę na zakupy zimowe [może to za późno xd]. Nie wiem, jaki typ kurtki jest teraz modny, a przy tym komfortowy. Podobno czapki bardzo fajne są teraz te workowate, ale niektórzy mówią, że są zdecydowanie out. A wy co polecacie na strój zimowy, żeby był dość oryginalny, ale nie kosztował fortuny?
Broń cię Boże nie kupuj ortalionowej, krótkiej, beznadziejnej kurtki w której bedziesz potem chodzić z brzuchem na wierzchu jak te wszystkie tlenione dżagi które ledwo mogą unieść powieki pod ciężarem czarnych kresek.
Polecam płaszcz. Płaszcze są fajne i ładne i ja osobiscie bardzo fajnie się w takim czuję i komfortowo. Czapkę mam taki beret luźny. Nie ważne czy to modne czy out, ale pamiętaj, że jak ma sie okrągłą twarz tak jak ja, to w takiej nawet się korzystnie wygląda. Przyjemna czapka. ;P
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
A ja odwrotnie do Pań wyżej Nie lubię płaszczy, więc polecam kurtkę
Ostatnio podobały mi się takie w kratkę xD może to nowa moda możne nie, lecz kieruj się tym co lubisz i w czym Ci będzie wygodnie.. Pamiętaj, żeby myśleć o cieple a nie wyglądzie Bo ja czasami zafascynowana ładnym krojem czy kieszonkami porywam się na taką a potem marznę na przystankach :) Co do typów kurtek to chyba wielkich wyborów nie ma zamek rękawki czy guziczki hehe
Co do czapek widziałam ostatnio takie z (nie wiem jak to nazwać) dwoma sznurkami po ziemie, lub wielkie puchowe ciekawe ale ja bym się na to nie napalała xD choć oryginalnie :D bo nie wiem jaka by w czymś takim wyszła :))
Ja wolę standard kapuza lub czapka z daszkiem xD
_________________ "Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera, nic nie utraci ten, co nie miał nic.... ten, kto nie kochał, nie wie co tęsknota...."
"... lecz poza nimi, trwoga i cierpienie, a tam gdzie miłość, tam podąża śmierć"
Kiedys rodzice skazali mnie na płaszcz po tym, jak zaziębiłam sobie jajniki. No i teraz mam ładny, długi, ale dziewczęcy wełniany płaszczyk, świetny jest. Szary, dwurzędowy. Z H&M - mimo firmy muszę przyznać, że trzyma się dobrze. Do tego szary beret i w miasto xD A na nogi mam proste, wysokie zamszowe kozaki.
Z H&M - mimo firmy muszę przyznać, że trzyma się dobrze.
dlaczego mimo firmy?
Myślę, że płaszcze są chyba lepsze jeżeli chcesz tak na co dzień chodzić itd,a jak prowadzisz bardziej aktywny tryb życia to kurtka Ci lepiej posłuży ja na przykład muszę mieć koniecznie zawsze kurtkę na narty,nie obejdzie się.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
polecam ładny płaszczyk, tylko nie czarny, bo to smutne bardzo na zimę, ładny beret, taki luźniejszy i wielki wełniany szalik z wzorem warkocza. workowate czapki to bylł przebój tamtego sezonu.
mi się nigdy nic nie zniszczyło...a mam sporo rzeczy
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
polecam ładny płaszczyk, tylko nie czarny, bo to smutne bardzo na zimę, ładny beret, taki luźniejszy i wielki wełniany szalik z wzorem warkocza. workowate czapki to bylł przebój tamtego sezonu.
Widzę, że ty sie znasz na rzeczy.
No dokładnie. Pamiętaj o tym berecie. Ale właściwie to my nie wiemy co ci pasuje, co jest w twoim stylu i w czym ci wygodnie będzie. Po prostu fajne płaszcze i berety weź koniecznie pod uwagę.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Mam czarny płaszczyk z Bershka , i do tego szarą workową czapkę z H&M'u.
Czapkę kupiłam w tym rok więc nie wiem jak długo wytrzyma , natomiast płaszcz mam od ponad roku i nadal jest świetnej jakości! no tak cena robi swoje.
Ponad to mam skórzaną kurtkę z Cubusa.
A buty to mi się Emu i Botki podobają , na te pierwsze sobie nie pozwolę (bo nie mam do czego ich nosić) natomiast nad drugimi właśnie poluję.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-11, 17:13
ładna!!! wiesz gdzie taka mozna kupic?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2009-11-11, 17:26
topshop aj droga czy nie, warto zaplacic wiecej jak cos jest piękne.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum