Raz mi Ojciec opowiadał o dziwnych zajściach w okolicach Gilowic gdzie nawet on jako stopień oficerski nie mógł wejść, na teren dziwnego wypadku. Teren został zablokowany na parę godzin i wjazd miały tylko Polski oraz Rosyjskie wojska. Po 4h gdy wyjechały Ciężarówki, teren był jeszcze czyszczony a wyjaśniono jako zwykły wypadek lotniczy, chodź nie podali nawet co się rozbiło, a gazety dziwny sposób nie publikowały całego zajścia jakby nie było. A czy wierze? Oczywiście, dlaczego strefa 51 jest bardziej kontrolowana i monitorowana niż biały dom czy pentagon. Dlatego jak tylko jest coś w charakterze zjawisk paranormalnych i związanych z UFO ciężarówki kierują się właśnie tam...
ZDecydowanie wierzę, że istnieją istoty pozaziemskie i sądzę, że były przypadki, że latały sobie dookoła ziemii, lub nawet rozbijały się o nią, ale nie wierzę, że jest jakikolwiek filmik w internecie podtwierdzający to. Co do sterfy 51 myślę, że nie jest ona po to, aby badać UFo, ale po to, aby prowadzić badania nad rozwojem wojsk USA... A plotki rozsiewają sami, żeby ludzie nie wiedzieli, co jest prawdą, a co nie, jeżeli coś wycieknie.
A czy chociaż jedna osoba zauważyła że jak na youtubie czy gdzieś indziej wpisujecie UFO to wszystkie inaczej wyglądają?
Nie wiem jak inni ale ja w to nie wieże. Może jakbym zobaczyła to na własne oczy to bym uwierzyła.
_________________ "Zemsta jest najlepsza gdy krew jeszcze ciepła."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum