Mi się jeszcze rok temu nie podobały, gdy zobaczyłam je pierwszy raz w Anglii zdecydowałam, że raczej nie mój styl. Ale potem styl zmieniłam i pomyślałam "co tam, założe i zobacze czy są wygodne. No i założyłam - mega wygodne i ciepłe, od razu je kupiłam bo nie były drogie, a ja z numerem buta 34-35 wygodnych butów szukam jak igły w stogu siana więc... byłam i jestem szczęśliwa, że je mam Co do samego wyglądu - przyzwyczaiłam się, nie są takie złe
Czarne mi się najbardziej podobają i może je bym zakupiła i nosiła gdybym miała zgrabniejsze nogi. Bo u innych mi się podobają ale na moich nogach to już nie.
No i najładniejsze sa te zwyczajne bez żanych udziwnień(no i czarne) :P
Czarne mi się najbardziej podobają i może je bym zakupiła i nosiła gdybym miała zgrabniejsze nogi. Bo u innych mi się podobają ale na moich nogach to już nie.
Mam dziewczynę w klasie która waży 5 razy tyle co ja (nic do niej nie mam, bardzo ją lubię ) a mimo to nosi takie buty i nie wygląda w nich źle także nie masz się czym przejmować, jeśli Ci się podobają Też uważam, że czarne są najlepsze
Są spoko ,ale sama nie wiem czy bym kupiła. Widziałam takie w Londynie 2 lata temu . Teraz jak widać moda wchodzi do nas. U mnie w szkole parę osób takie ma.
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
Nieee. w życiu bym nie założyła... zupełnie mi się nie podobają.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Ja bym sobie takich butów na zimę nie kupiła, bo mi się zwyczajnie nie podobają. Mam zupełnie inny styl.
Poza tym ja chodzę po błocie więc nie dla mnie. U mnie w szkole prawie każda dziewczyna takie nosiła:\
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
emm ten temat jest trochę stary, archeolog się znalazł ? ;D
prawdę mówiąc to dopiero teraz się dowiedziałem co to są te uggi buggi, trochę śmieszne, na pewno ciepłe. Chociaż wydaje mi się że jak będzie odwilż to zmokną łatwo, mam rację ?:P
_________________ Don't be a dick about the things u don't like
"Ty śmiejesz się z nich bo są inni, oni śmieją się z Ciebie, bo jesteś taka jak cała reszta"
Chociaż wydaje mi się że jak będzie odwilż to zmokną łatwo, mam rację ?:P
Jak będziesz skakać w każdą mokrą dziurę w chodniku to z pewnością przemokną. Przy normalnym noszeniu i "chodzeniu" nie mokną, przynajmniej mnie, ale aby tak było warto zainwestować w buty dobrej jakości, z dobrym wykonaniem i zdecydowanie bez futra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum