wyglądają tak, są superciepłe i przyjemne.
dla jednych najcudowniejsze buty, jakie mogą istnieć, dla innych 'wkłady do kalosz' paskudy itd.
znajdzie się tu ktoś opórcz mnie, kto je wiellbi?
gadać, co tam myślicie.
Wysłany: 2009-10-17, 16:39
O nie. Kiedy pierwszy raz zobaczyłam kogoś w tym na ulicy zastanawiałam się co to jest. I czemu ten ktoś nie założył butów. Jak na nie patrzę, to przypominają mi kapcie w jakich kiedys chodziła pani u któej nocowałyśmy na pielgrzymce, tyle że te są wysokie. No i one są raczej do wąskich spodni. A ja takich nie ubieram. Nie podobają mi się.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nigdy nie miałam takich butów, ale podobają mi się. W stylizacjach, które pokazała sheilven, wyglądają bardzo dobrze.
sheilven, rozumiem, że je masz. Mogłabyś powiedzieć mi czy one przypadkiem nie przemakają w przypadku większej pluchy?
Nie wielbię ich ponad życie, ale podobają mi się, u dziewczyn rzecz jasna. Tylko ciekawi mnie jedna rzecz. Jak oni w takich szerokich pantalonach samochód prowadzą.
Sczerze to mi sie takie buty wogóle nie podobają. Takie papciowate. Nie kupiła bym sobie takich butów bo moze i ciepłe ale pewnie przemakają, są takie wielkie poza tym no poprostu, nawet wizualnie nie podobaja mi sie.
Nawet mi się podobają, miałam jedną parę , teraz pewnie zamówię następną
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Buty jak buty, jeśli ktoś dobierze do tego cały ubiór to wygląda to fajnie. Oczywiście nie mam nic przeciwko noszeniu takich butów przez kobiety - każdy ma swój styl, i każdy lubi co innego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum