Imię: Lena
Wysłany: 2010-08-12, 20:45
taa, jasne. Prawdopodbnie jesteś jednym/ą z tych nieuświadomionych kretynów, albo ups chyba już nie mogę cię nazwac tym oto określeniem (political correctness).
Radzę poczytac trochę Rzeczpospolitej bądź Gazety Polskiej a nie tylko Wyborczą.
Pewnie uśmiałeś/aś się jak nie wiem kiedy Palikot żartował z Św. pamięci Gosiewskiego, taaaaaaaaaki byl zart nie? żałosne.
Ulubionym moim publicystą jest Sianecki , Palikot , Miecugow. Czyli ogólnie jeśli chodzi o telewizję to tylko TVN , TVN24 bo inne są przekłamane prze Jerrego Ciepłego ;]
Ulubionym moim publicystą jest Sianecki , Palikot , Miecugow. Czyli ogólnie jeśli chodzi o telewizję to tylko TVN , TVN24 bo inne są przekłamane prze Jerrego Ciepłego ;]
Hahaha. A niebo jest oktarynowe zapewne. Bzdura do kwadratu.
Imię: Lena
Wysłany: 2010-08-14, 20:39
dokładnie. weź sie kuźwa nawet nie ośmieszaj bo TVN to zasrana POwska telewizja. Tak naprawdę to wszystko tylko nie TVN to w miarę obiektywne programy ale teraz po przejęciu niemal wszystkiego przez bandę Tuska to już nic nie będzie można oglądac. Wszystko przekłamane, wszystko ocenzurowane, prawie jak za komuny.
Sianecki i Miecugow to akurat wybitne przykłady michnikowski sługusików, ach zapomniałeś zapewne o ulubieńcu 'Salonu' czyli Lisku chytrusku.
Ja już się wypowiadałam w tym temacie ale chciałam dodać ,że ostatnio po za Panem Sianeckim polubiłam także Kuźniara.
A co do programów - Szkło Kontaktowe na miejscu 1. Nie oglądam zazwyczaj telewizji ale jak już to włączam o 22:00 tvn24 i oglądam Szkiełko bądź rano "Skrót Informacji" czy "Wstajesz i wiesz".
Mnie Sianecki nie do końca pasuje. Jakiś taki nieogarnięty. Miecugow prowadzi moim zdaniem lepiej. Bardzo odpowiada mi również program prowadzony przez Zimińskiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum