Jakie są wasze ulubione seriale zagraniczne polskie Ja oglądam Zagubieni (lost), Heroes, M JAK MIŁOŚĆ, a najlepszy serial który oglądałem to chyba Skazany na Śmierć (PRISON BREAK) szkoda tylko ze już się skończył i to jak smutno
Wysłany: 2009-06-23, 12:07
Prison, Ranczo, Chirurdzy
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
Jeśli chodzi o polski, kiedyś był to M jak miłość, ale jakiś czas temu przestałem go oglądać, zrobił już się kolejny tasiemiec. Obecnie oglądam pierwszą miłość. Nie żebym był jakimś zagorzałym fanem, oglądam żeby zabić nudę. Zagraniczny natomiast był to Prison Break, ale tylko do 3 serii. Właściwie nie wiem dlaczego mi się znudził.
ja tam lubię tylko te komediowe
No może wyjątkiem są "Kryminalne zagadki" "Malanowski i partnerzy" "W11" i inne tego typu.
A tak to uwielbiam : głupawy ale i zabawny "Świat według Kiepskich" , "Synowie" ,"Mamuśki", "Niania" , "Miodowe lata", "Rodzina zastępcza", " 13 Posterunek" (kocham lecz w TV już nie leci) i dużo więcej tego typu. Oczywiście nie oglądam każdego odcinka wszystkich tych seriali, ale jak mi się nudzi to właśnie to wybieram w TV.
Ranczo
Plebania
Ekstradycja
W-11 Wydział śledczy
a z zagranicznych
kobra - oddział specjalny
na celowniku (z Jackiem Scalią)
Tequila i Bonetti w Rzymie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum