W jakim wieku oraz co na to rodzice wam zrobili ? Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Uzależnienia » W jakim wieku oraz co na to rodzice wam zrobili ?

W jakim wieku oraz co na to rodzice wam zrobili ?
Autor Wiadomość

judiii 
User
Resovia rlz! ;)

Imię: Judyta

Wysłany: 2010-01-31, 19:40   

Wracałam już pijana do domu, ale rodzice się nie zorientowali. Było to szczególnie po urodzinach koleżanek, ogniskach itp. Za to brat czuje, gdy coś wypiję.
16 lat mam prawie.

Juzek 
Wymiatacz

Wysłany: 2010-02-03, 22:08   

15 lat, wakacje. Pamiętam to jak dziś.
Zawsze trzymałem się z kumplami z klasy/szkoły góra rok starsi. Ale w tamte wakacje bujałem się z troszkę starszymi 17-18 lat. I pewnego razu jeden z nich organizował domówkę na którą mnie zaprosił. No to poszedłem, czułem się ok, nie łamałem praw grawitacji ;) i chodziłem prosto ale do czasu. Gdy wszedłem do domu to mnie dopiero siekło. Poszedłem się szybko umyć i spać. Ale gdy tak usypiałem to poczułem te słynne motylki w brzuchu i do łazienki - w wiadomym celu (haft). No i matka coś tam usłyszała i czekała pod drzwiami. No i nie było opcji żeby się nie skapnęła.
Kary nie było bo stwierdziła że to co przeżyłem następnego dnia to była wystarczająca nauczka (tzn. kac grzechotnik- obracasz głowe w lewo a móżg stoi prosto ;) ). I miała rację. nigdy więcej się nie upiłem, czasem tylko jedno piwko góra dwa wypiję.

diego 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-02-03, 22:12   

Z 15 lat miałem gdy przyszedłem do domu naprawdę pijany.
No cóż nie było przyjemnie, najgorsze było to, że nie dostałem jakiegoś opierdzielu ani nic w tym stylu. Rodzice po prostu przestali ze mną rozmawiać i taktowali mnie jak powietrze. Stwierdzam, że była to dobra metoda pedagogiczna, strasznie mnie to irytowało i zniechęcało do podobnych wyskoków.

Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze

CyŚ 
Mega wymiatacz
S.M.O.K

Imię: Cyś

Wysłany: 2010-02-04, 00:07   

Tak żeby wyczuli to w wakacje po drugiej klasie gimnazjum. Piliśmy ze znajomymi w parku, zrobiłam może z pięć łyków piwa, wróciłam do domu i ciocia powiedziała, że śmierdzę piwem i papierosami i kazała chuchnąć, to chuchnęłam. Pić piłam palić też. Powiedziała, że powie mamie, ale ją ubłagałam żeby nie mówiła. I tak powiedziała jak się na mnie kiedyś wkurzyła xd
Nigdy mi się film nie urwał. Później mnie matka wódką wyczuła w moje 17 urodziny jak do domu wróciłam xd spytała co piłam, powiedziałam że soczek, a ona mi że mam nie kłamać bo jedzie ode mnie wódką na kilometr xD

Moje maleństwo <3

MateuszStosur 
User
_____

Imię: Bartek

Wysłany: 2010-02-04, 13:25   

Pierwszy raz, 13 lat, siostry 18 :)
hmm..
Nie było nigdy tak źle żeby rodzice wyczuli, chociaż mam tak spoko rodziców że jak wypije piwo lub dwa to nic nie powiedzą :)

Freeman 
Mega wymiatacz
M. I love you ;*

Imię: Adam
Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2010-02-07, 00:04   

Sylwester tego roku . Nikogo w domu nie było miałem mega doła to zacząłem topić swoje smutki . Sam wmusiłem w siebie 1,5 l. wyborowej . Tak film mi się zerwał obudziłem się koło 3:45 i dobrze ze zdążyłem flaszki schować bo starsi wrócili . Na szczęście się nie kapnęli Heftać mi się chciało ale nie puściłem . Za to miałem efekt helikoptera i myślałem że łóżko mi s*******a jak na nim leże. Tydzień później dokończyłem tą połówkę mieszanką z pepsi w szkole . Na religii niezłe rzeczy odwaliłem . Nawet nie pamiętam do końca wszytkiego . Ale z tego co słyszałem to zapałki zapalone rzucałem i bawiłem się zapałkami i dezodorantem .

Boreeed 
Wymiatacz
no no przychódź ;))

Imię: Magda

Wysłany: 2010-02-07, 15:25   

miałam 16 lat ale nie pamietam z jakej to okazji.. glupio wyszlo bo moja mama skapowala sie w jakim jestem stanie..ale nic mi nie zrobila
Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.

Ower 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2010-02-09, 15:45   

Jakos 2 gimnazjum, mielismy Andrzejki w szkole i tylko nasza klasa byla w sali i jakos poszlo :P ale nie bylo tego duzo. A tak zeby sie ktos zczail porzadnie to poprawiny studniowki... nie opisze, bo nie pamietam..

DeszczowyRajx3 
Stały User
obserwuję Cię.

Imię: elka.

Wysłany: 2010-02-12, 17:52   

nie było takiej sytuacji. zawsze po grubszej popijawie zostawałam u znajomych w domu.

ewa.łucja 
User

Wysłany: 2010-02-25, 17:28   

jeden, jedyny raz matka się zorientowała. zresztą trudno było się nie zorientować. kompletnie nie ogarniałam i jakoś nie mogłam zdania sklecić w kółko powtarzając 'ale to tylko jedno piwo, jedno piwo' xD 15 lat, urodziny kolegi jakoś we wrześniu.
oczywiście kazanie musiało być. i niby kara na wychodzenie gdziekolwiek. niby, bo za tydzień poszłam na kolejna imprezę.
a tak to się nie orientuje jak wracam po czymkolwiek.

Lt_Ado 
Stały User
zubożały esteta.

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-03-07, 19:52   

14 lat. Zgon. Spałem u kumpla.

rafi1989 
Stały User

Imię: Marcin

Wysłany: 2010-03-08, 07:48   

14 lat,siostra mnie do domu przywlekła,była rozmowa z rodzicami i na tym się skończyło.

musztik3 
User
I Lofe U

Wysłany: 2010-03-12, 17:44   

U mnie to Tak było ,ze jakas tam impreza w miescie no i Troszke sie wypiło.Chodziłem po mieście lekko szarpniety ,ale sie trzymalem.I wracam do Domu do Łazienki sie umyć i klade sie spac ,a tu mnie siekło no i niestety niezdązylem dobiec do Łazienki i na kafelki.Nastepnie idę do łazienki dokonczyć wiadomo co i Mamusia mnie (jeb) po plecach ."Ale ty Pijany takie tam ".A i jeszcze jak szedłem do Łazienki to od sian sie odbijałem.Miałem Początek 15.
A teraz to z Max 3 Piwka i Starczy ale to przyokazji.

The End

Panna Prym 
Stały User
Anima vilis

Imię: Milena

Wysłany: 2010-03-21, 22:17   

Mogłam wrócić do domu nieźle podchmielona, ale rodzice nigdy się nie zorientowali, że piłam tego wieczoru. Raz tylko musiałam wyjątkowo się starać, żeby przypadkiem nie wyczuli - miałam 15 lat.

Placebowa 
Pogromca postów
mental masturbation

Imię: nomen nescio

Wysłany: 2010-03-22, 07:52   

Nie piję, więc nigdy. Dwa razy wróciłam na fazie, ale jestem grzeczna, więc nikt się nie zorientował. No, poza bratem.

Odpowiedz do tematu