Powinno sie byc w stałym zwiazku z osoba do ktorej sie cos czuje!
Ekstra podejście, co rozumiesz pod powinno się?
Po pierwsze nie każdy do stałego związku się nadaję - po co ranić drugą osobę.
Po drugie nie każdy potrafi sobie znaleźć tą drugą połówkę.
Po trzecie jakoś trzeba zacząć jej szukać, jak to mówicie flirt daje taką możliwość.
Po czwarte jeżeli oboje ludzi chce tylko spontanicznej przygody (i nie chodzi mi koniecznie o seks) nie raniąc przy tym nikogo co w tym złego?
_________________ "I know what I want, I say what I want and no one can take it away"
Każdy wie co ten sport dla nas znaczy, w naszym mieście- my dzielni Krzyżacy.
Wiesław Jaguś - legenda na zawsze
wakacje to czas, w którym zasady moralne przestają obowiązywać i sądzę, że nie ma w tym nic złego
wypada się tylko liczyć ze swego rodzaju nadszarpnięciem psychiki - niektórych noc z przypadkową osobą nei obejdzie, inni mogą długo to przeżywać i rozpamiętywać
jeśli o mnie chodzi to "wakacyjny flirt"-nie znam czegos takiego...dla mnie to nie ma roznicy czy to zimowy czy jesienny czy jakis inny flirt-w lecie po prostu jest wiecej czasu i mozna gdzies z kims wyjechac-bo jest cieplo..ale co to za roznica kiedy czlowiek sie zakocha/zauroczy....
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
wakacje to czas, w którym zasady moralne przestają obowiązywać i sądzę, że nie ma w tym nic złego
Jeżeli jest się z kimś, to nie ważne, czy to lato, czy zima zasady moralne powinny obowiązywać. Pasowałoby ci, gdyby twój chłopak na wakacjach z dala od ciebie zabawiał się z jakąś inną dziewczyną?
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Faktem jest, że wakacje robią coś z głową, przynajmniej niektórym. Ma się więcej ochoty na romansowanie. Ja mam. Często wychodzi to po za niewinną wymianę słów i spojrzeń. Jednak gdybym była sparowana, darowałabym sobie.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Jest bez sensu, przecież z góry wiadomo że to krótkotrwały związek.
No właśnie, z góry wiadomo, więc niewinny flircik czy nawet całus pozostaje bez konsekwencji, i może być miło, jeśli oczywiście ma się na taką zabawę ochotę, i jeśli nie przekracza się granic i nie wchodzi na teren zarezerwowany dla prawdziwych związków.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Jeśli byłabym w związku i wyjechała na wakacje to na jakiś mały flircik może bym się skusiła. Ale tylko gra słów, nic więcej.
Jeśli byłabym singlem, to nie odmówiłabym sobie wakacyjnego flirtu. Taaaka rozrywka
_________________ Nienawidzę cię Świecie. Nienawidzę!
Ja przeżyłam wakacyjny romans- nie mylić z flirtem.
I było warto, tyle, że jestem osobą samotną, bez zobowiązań i mój stosunek do życia mi na to pozwala.
Sa jednak takie typy osobowości , u których wakacyjny flirt jest niemożliwy.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
Kiedy nie byłam w związku zawsze w wakacje wikłałam się w jakieś układziki. Niezależnie, czy to nad morzem, na wsi u dziadka, w górach czy innych kurortach. Było to nawet zabawne, patrząc z perspektywy czasu, bo byłam młoda, głupia i miałam pstro w głowie. Chociaż najczęściej okazywałam się zbyt miękka na takie gierki, bo potem tęskniłam, wzdychałam i rozmyślałam o ukochanym jeszcze kilka miesięcy po wakacjach. Chociaż przyznam, że to przyjemne wspomnienia.
W tej chwili coś takiego nie wchodzi w grę, chyba nawet nie potrafiłabym zauroczyć się kimś tak szybko.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum