Czy jak jesteście na wakacjach ( z rodzicami , na koloni , obozie itp) pozwalacie sobie na małe kręcenie i flirtowanie z innymi . ? ( zakładając że macie już swoją drugą połowę)
Mam koleżankę która zawsze na wakacjach ma chłopaka , oczywiście on zostaje w domu i nie ma szans się dowiedzieć .Czy wy też tak macie i poddajecie się urokom wakacji ? Co jeśli przez przypadek zdradzicie ? Przyznalibyście się do tego ?
I w ogóle wszystko na temat wakacyjnych miłostek
_________________ ` jedziemy żółtą ciężarówką... jest droga i same możliwości `
Niewinny flirt nie jest zły, nawet jeśli masz już swoją drugą połówkę. Ja osobiście, jeżeli bym z kimś flirtowała to po pierwsze starałabym się, żeby to zakończyło się równo z trwaniem obozu i... nie powiedziałabym tego chłopakowi.
Ale chodzi mi tutaj tylko o flirt, nic więcej.
Raz mi się to zdarzyło i przyznam, że fajna sprawa. Byłam wtedy z kimś, ale flirt to tylko gra słów, więc do zdrady tego nie można podczepić.
Nie traktuję takich wakacyjnych miłostek za poważne, bo wiadomo, że każdy zrobi co ma zrobić i rozjedziemy się do domu.
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-06-19, 02:10
A wedlug mnie jak jest sie na wakacjach bez drugiej polowki to mozna sobie pozwolic na wiecej niz flirt. Ba mozna nawet flirtowac z wieksza iloscia dziewczyn. Ja przyjalem proste rownianie
Wiecej dziewczyn = Wiecej przyjemnosci ^^
Ps. Sorki za brak polskich znakow ale pisze z zagranicy.
Jeśli założymy ,że flirt oznaczałby wspomnianą już tutaj "grę słów" to pozornie nie miałabym nic przeciwko, chociaż wychodzę jednak z założenia, że będąc w związku nie potrzebuję tego.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum