Imię: Anna panna.
Wysłany: 2009-05-05, 18:42
Każdy nosi co chce i każdy ma rzeczy , które nosi i które są charakterystyczne dla niego samego.
Ja kocham koszule ... kocham , kocham. Mam ich pełno , a wciąż kupuję nowe. To jak uzależnienie.
Uwielbiam też ogrodniczki , spodnie jakbykotwydrapałkolana i zwykłe lekko zwężane dżinsy.
Lubię sukienki , które mają całą mase kolorów. Od fioletu po zielony czy tuskus.
Mam fioła na punkcie korali i śmiesznych kolczyków. Zawsze gdy nadarza się okazja wydaje na nie zawartośc mojego portfela.
W lato lubię też ... kapelusze słomiane. W zasadzie mam tylko dwa , no ale.
Na nogach nie znajdziesz nic poza trampkami , baletkami/balerinami , sandałami i japonkami.
; 3
_________________ Po śladach Twoich stóp kroczy moich szpiegów stu.
Znam Twój każdy , najmniejszy ruch.
Kiedyś byłem wyzywajacym zbuntowanym na cały świat metalowcem cały rok w w czarnych okutych buciorach i czarnych okutych i symbolami powiązanymi z rogatym, obecnie chodze sobie w jeansych czasem bojowki zaloze a czarną koszulke zaloze sobie raz na nie wiem miesiąć? Z resztą nie my czegoś bardziej głupiego i wieśniackiego niż za przeproszeniem popierdalanie w 40 stopniowym upale a glanaach,czarnych spodniach nie wiem kurna jakis łańcuchach trzy razy dłuższych od murzyńskich przyrodzeń.Ale włosków z rozdowjonymi końcoweczkami nie sciolem do dzis w pewnym sesie dodaje mi to uroku osobistego.
_________________ Every Reason Is A Right To Hate.
Akurat on to tyle udowodnil że może i w rozowych sukienach brykać, i tak bedzie najzajebistszym frontmanem w tym kraju bez darcia ksiazeczek i bialo-czarnej tapety na ryju.
Problem chłopcze to masz ty w wyrażanie własnej opinii. Podając za przykład zapuszczonego ćpuna w skórze sugerujesz, że znasz tylko to 'oblicze' skórzanych portek.
Ty masz coś z głową jednak.Sugerowalem iż typ spodnii jaki miałem na mysli idealnie pasuje do tych noszonych na scenie przez Titusa a nie że znam a teraz wdech,wydech ewentualnie szybki rzut flegmą do wiadra "że znasz tylko to 'oblicze' skórzanych portek", no kłerwa jak w przedszkolu, plosie pani kiedy leszhakowanko?
Agregatgrzewczy napisał/a:
Znów masz ten sam problem jak widać. Wiesz, akurat z Dody niezła dupa jest, więc nie wiem gdzie tu miała być ironia.
Strzelić sobie samobója to jednak dzecinnie prosta sprawa czym utwierdzasz własnie tym fragmentem z swoich wypocin.
Ja kur.wa napisałem napisał/a:
A tu to akurat wielki plus dla nerdżiego bardzo bym sie ucieszyl jakby na nowej plycie wystapila goscinie na wokalu w jakims kawalku .
Gdzie w tym poście jest jakas aluzja to wygladu diody? Chyba ze nie wiem coś w desen przekazu podprogowego tu znalazlas.
Przeczytaj może swoją wypowiedź jeszcze raz albo daj mamusi do przeczytania.
Już? Ulżyło? To teraz idz do kuchnii po ścierke i zetrzyj ta gigantyczną plame śliny z podłogi, bo jak mniemam ten tekst kosztowal cie wiele wysiłku i przestudiowanych stron forum onetu.
Ta Fintroll i Korpiklanii to naprawdę 'świetna muzyka" - tak wygląda zdanie ironiczne, ucz się.
Akurat wymienione zespoły nie specjalnie kryją sie z wiochą (ale jakze smacznie i przyjemnie podaną) którą prezentują.Z kolei lider behemocza ostatnimi swoimi poczynaniami pokazal ze ma tak naprawde wiecej słomy w swoich okutych butach niż nie jeden rolnik w szelkach i szpadlu w łapie.No ale cóz jak sie nie ma już nie ma pod reką zadnej książeczki do podarcia to mozna "szokować" w inny sposob.Ciekaw jestem tylko co bedzie dalej lizanko z billem czy Fetish fest z robem halfordem, ale to nie temat przeznaczony do tego typu wywodów.
Takie skórzane mam na mysli, jak np. titus a acid drinkers biega w nich po scenie.
Ty chyba nie widziałeś fajnej laski w skórzanych spodniach i szpilkach :D
KnifeInAwife napisał/a:
CirrS napisał/a:
... i romansach z Dodą.
A tu to akurat wielki plus dla nerdżiego bardzo bym sie ucieszyl jakby na nowej plycie wystapila goscinie na wokalu w jakims kawalku .
A kogo to obchodzi z kim się Nergal rucha?
A co do płyt, to jeszcze niech na harmonijce zagra to już w ogóle będzie muzyka na wiejskie potańcówy. Co kto lubi ^^
[ Dodano: 2009-05-08, 17:23 ]
psychopathicwizard napisał/a:
Cytat:
i symbolami powiązanymi z rogatym
haha ja też głupie to było.
A ja nie. Ja zawsze byłam zajebista i chodziłam w kieckach i szpilkach
KnifeInAwife napisał/a:
Cytat:
czarne spodnie są złe też?
Takie skórzane mam na mysli, jak np. titus a acid drinkers biega w nich po scenie.
Ty chyba nie widziałeś fajnej laski w skórzanych spodniach i szpilkach :D
Oj tak :PP
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum