Wasz styl Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Moda » Wasz styl

Wasz styl
Autor Wiadomość

KnifeInAwife
Mega wymiatacz

Wysłany: 2009-05-08, 19:02   

Agregatgrzewczy napisał/a:
Ty chyba nie widziałeś fajnej laski w skórzanych spodniach i szpilkach :D

Z kolei ty chyba masz drobny problem z analizą tekstu dopiero co przeczytanego gdzie napisalem ze mi sie nie podoba a co juz dopiero że nie widzialem? Iskrzy po deklem?

A co do płyt, to jeszcze niech na harmonijce zagra to już w ogóle będzie muzyka na wiejskie potańcówy. Co kto lubi ^^

Z wykryciem ironii (ktorej podana forma byla tak prosta jak nabity na pal z nabitym nań świnskim ryjem) też chyba masz leciutki problemik, a wiejskie potancowy jak dobrze i z polotem zagrane są bardzo dobrą muzyką jak np. Finntroll czy Korpiklanii świetna muzyka.

http://www.lastfm.pl/user/NozWzonie

Agregatgrzewczy 
Stały User

Wysłany: 2009-05-08, 20:21   

KnifeInAwife napisał/a:
Ty chyba nie widziałeś fajnej laski w skórzanych spodniach i szpilkach :D

Z kolei ty chyba masz drobny problem z analizą tekstu dopiero co przeczytanego gdzie napisalem ze mi sie nie podoba a co juz dopiero że nie widzialem? Iskrzy po deklem?

Problem chłopcze to masz ty w wyrażanie własnej opinii. Podając za przykład zapuszczonego ćpuna w skórze sugerujesz, że znasz tylko to 'oblicze' skórzanych portek. Nie czytam w myślach, nikt z pozostałych prawdopodobnie też nie, więc pisz jaśniepanie sensowniej, a nie się burzysz strasznie, że ktoś nie wie czegoś, czego nie napisałeś.
KnifeInAwife napisał/a:

A co do płyt, to jeszcze niech na harmonijce zagra to już w ogóle będzie muzyka na wiejskie potańcówy. Co kto lubi ^^

Z wykryciem ironii (ktorej podana forma byla tak prosta jak nabity na pal z nabitym nań świnskim ryjem) też chyba masz leciutki problemik, a wiejskie potancowy jak dobrze i z polotem zagrane są bardzo dobrą muzyką jak np. Finntroll czy Korpiklanii świetna muzyka.

Znów masz ten sam problem jak widać. Wiesz, akurat z Dody niezła dupa jest, więc nie wiem gdzie tu miała być ironia. I znów jaśniepan wyraża się w taki sposób, że chyba on jeden rozumie swoje intencje. Przeczytaj może swoją wypowiedź jeszcze raz albo daj mamusi do przeczytania. Internet ma tę paskudną przypadłość, że nie widzimy mimiki twarzy piszącego i po to są emoty. Nie widze w którym miejscu miała być tam ironia i nie widzę żadnego słowa, które by to mogło potwierdzać. Powtarzam- nie znam cię i nie nie umiem czytać w twoich myślach.
Ta Fintroll i Korpiklanii to naprawdę 'świetna muzyka" :mrgreen: - tak wygląda zdanie ironiczne, ucz się.[/center]

psychopathicwizard
Pogromca postów

Wysłany: 2009-05-08, 20:59   

Cytat:
więc pisz jaśniepanie sensowniej, a nie się burzysz strasznie, że ktoś nie wie czegoś, czego nie napisałeś.

Cytat:
Z resztą nie my czegoś bardziej głupiego i wieśniackiego niż za przeproszeniem popierdalanie w 40 stopniowym upale a glanaach,czarnych spodniach nie wiem kurna

Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.

KnifeInAwife
Mega wymiatacz

Wysłany: 2009-05-08, 21:02   

Problem chłopcze to masz ty w wyrażanie własnej opinii. Podając za przykład zapuszczonego ćpuna w skórze sugerujesz, że znasz tylko to 'oblicze' skórzanych portek.

Ty masz coś z głową jednak.Sugerowalem iż typ spodnii jaki miałem na mysli idealnie pasuje do tych noszonych na scenie przez Titusa a nie że znam a teraz wdech,wydech ewentualnie szybki rzut flegmą do wiadra "że znasz tylko to 'oblicze' skórzanych portek", no kłerwa jak w przedszkolu, plosie pani kiedy leszhakowanko?

Znów masz ten sam problem jak widać. Wiesz, akurat z Dody niezła dupa jest, więc nie wiem gdzie tu miała być ironia.

Strzelić sobie samobója to jednak dzecinnie prosta sprawa czym utwierdzasz własnie tym fragmentem z swoich wypocin.

Ja kur.wa napisałem napisał/a:
A tu to akurat wielki plus dla nerdżiego bardzo bym sie ucieszyl jakby na nowej plycie wystapila goscinie na wokalu w jakims kawalku :-) .

Gdzie w tym poście jest jakas aluzja to wygladu diody? Chyba ze nie wiem coś w desen przekazu podprogowego tu znalazlas.

Przeczytaj może swoją wypowiedź jeszcze raz albo daj mamusi do przeczytania.

Już? Ulżyło? To teraz idz do kuchnii po ścierke i zetrzyj ta gigantyczną plame śliny z podłogi, bo jak mniemam ten tekst kosztowal cie wiele wysiłku i przestudiowanych stron forum onetu.

Ta Fintroll i Korpiklanii to naprawdę 'świetna muzyka" :mrgreen: - tak wygląda zdanie ironiczne, ucz się.

Akurat wymienione zespoły nie specjalnie kryją sie z wiochą (ale jakze smacznie i przyjemnie podaną) którą prezentują.Z kolei lider behemocza ostatnimi swoimi poczynaniami pokazal ze ma tak naprawde wiecej słomy w swoich okutych butach niż nie jeden rolnik w szelkach i szpadlu w łapie.No ale cóz jak sie nie ma już nie ma pod reką zadnej książeczki do podarcia to mozna "szokować" w inny sposob.Ciekaw jestem tylko co bedzie dalej lizanko z billem czy Fetish fest z robem halfordem, ale to nie temat przeznaczony do tego typu wywodów.

http://www.lastfm.pl/user/NozWzonie

Agregatgrzewczy 
Stały User

Wysłany: 2009-05-09, 06:51   

Tak wieśniaku, zmieniaj swoje stare posty jak zobaczysz, że mam racje :mrgreen: Żałosne.
1. Napisałeś, że nie podobają ci się skórzane spodnie, a za przykład podałeś takie jakie nosi Titus. Koniec. To co sobie stwarzasz w tej durnej główce gówno mnie interesuje.
2. "To akurat wielki plus dla Nergala" (w ogóle to jesteś jego chłopakiem, że wymyślasz sobie pieszczotliwe zwroty?) - chodzić mogło o cokolwiek. Z resztą nadal nie widzę ironii z tym kawałku zdania, o cokolwiek mogłoby ci chodzić. To sugeruje, że po przecinku, który powinien znajdować w twoim nie-gramatycznie skonstruowanym zdaniu, również nie ma ironii. Jak pisałam wcześniej: na jakiej podstawie stwierdzasz, że ktoś mógłby siędomyśleć, że ona tam JEST? Bo nie raczyłeś odpowiedzieć.
3. Nie czytam onetu, ale sens twoich wypowiedzi oraz forma, w jakiej je podajesz sugeruje, że jesteś stałym bywalcem ^^
4. Na temat wiejskości Fintrolla czy Nergala dyskutować z tobą nie zamierzam, bo na wtępie widzę, że wycierasz sobie mordę oklepanymi formułkami, które pewnie twoi koledzy z onetu wymyślili. W każdym razie nie takie rzeczy jak podarcie biblii się na koncertach dzieją, więc znajdz sobie może bardziej 'zły' zespół niż Behemoth, będziesz miał szansę, aby zabłyszczeć wśród kolegów z onetu.

slow 
Moderator

Wysłany: 2009-05-09, 08:34   

Spokój. Grzecznie powracamy do tematu ,a nie zachowujemy się jak dzieci :"kto komu więcej"
[color=green]Plus OSTRZEŻENIE SŁOWNE myślałam ,że już w wieku 20latach dyskutowanie z kulturą i bez obrażania użytkownika nie powinno być jakimś specjalnie trudnym do spełnienia wymogiem.
__________________________________________________________________[/color]

Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk

Muszka14
User
rzadko bywająca.

Imię: Marta ;-))

Wysłany: 2009-05-11, 17:13   

Modnie ( na pewno ).
Luźno ( spooko)
..........................

orelka 
Stały User

Wysłany: 2009-05-12, 19:11   

Ja tak jak wronka się noszę - sportowa elegancja :-D

jr_ 
Pogromca postów

Imię: Manselinosa

Wysłany: 2009-05-12, 19:20   

Och... wygodnie i jak mi się podoba

anek 
Wymiatacz

Imię: anka.

Wysłany: 2009-05-15, 16:18   

nie ubieram się modnie, bo nie lubię wyglądać jak co druga dziewczyna na ulicy.
styl? różnie.
raz na sportowo, raz elegancko, a kiedy indziej wkładam dopasowane rzeczy.

Lena_no 
Pogromca postów
.'mama'.

Imię: Lena

Wysłany: 2009-05-15, 17:56   

ostatnio to byleby było wygodnie ;)
21.09.2009 11:35 52cm 3625g 

Panna.Cullen. 
Stały User
Double Deluxe

Imię: P a t i

Wysłany: 2009-05-15, 17:57   

tak ! wygodnie !

bardzo lubię bluzki na ramiączkach i to głównie noszę. ; ))
i bluzy z kapturem. ; p to mój priorytet. ; p

właśnie_że_tak 
User

Imię: M.

Wysłany: 2009-05-15, 20:11   

grunge. ;d

zielona 
Pogromca postów

Imię: Monika

Wysłany: 2009-10-11, 14:29   

Ostatnio nie lubię żarówiastych ciuchów, ani wogóle w intensywnych kolorach. Wolę takie różne stonowane. I nie lubie syntetycznych materiałów. I coraz mniej lubię bluzy z kapturem. I nie lubię białych adidasów. Wogóle styl sportowy mi nie odpowiada.
Zaczęłam lubić spódnice, fajne torebki, swetry.

rosa_ 
Stały User

Imię: Agnieszka

Wysłany: 2009-10-14, 15:36   

A ja mam manię na punkcie ubierania się zgodnie z panującymi trendami ;]

www.agyn.fbl.pl - komentarze bardzo mile widziane

Odpowiedz do tematu